Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Bizi esas zorlayan şey kanatsız oyundan ziyade 3 lü defans. Hücumda 1 kişi eksik oynuyoruz. Gerekirse 451 oynayalım ama defans 2 bek 2 stoperden oluşmalı fazlası zarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forlan japonyaya gitmis
juventus penceresinden 3 5 2 ye bakarsak onlar da bizim gibi temposuz oynuyorlar, ama top taşıyabilen oyuncu sayısı bizden fazla. Gerçekten 3 5 2 'nin burak umut gibi top kullanma becerisinin son derece sınırlı olduğu oyuncularla nasıl oynanacağını ben çözemiyorum. Takım mancini geldiğinden beri tempo yapamayan ofansta çeşitliliği olmayan ve gol yediğinde çevirmesi çok zor olan bir kimliğe büründü. Bence 4 3 1 2 taktiğini sürdürmek daha rasyonel olacak.
Lig açısından baktığımızda hem savunulması hem de hücum edilmesi çok kolay bir takım haline geldik. Karabüksporun oyununu hatirlayalim geride bekleyip kanatlardan hızlı hücumlarla bizi çok zor durumda bırakabilirler. Zaten anadolu takımlarının çoğu bu taktikle oynuyor. 3 lu defansta arkaya top atilmamasini sağlayan tek yol da ofsayt taktiği uygulamak. O da çok riskli bir yol. Ya da 5 li oynayacaksın bu sefer de ileride cogalamiyorsun. Valla nerden bakarsak bakalım bu sistemden hiç umudum kalmadi. Dünkü maça kadar acaba diyordum ama dün bu ümidim de kayboldu.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SON DAKİKA: Sol çapraz bağları kopan Falcao, Dünya Kupasında oynayamayacak.
Bir biz değilmişiz canı yanan.
3-5-2 yerine Mancini'nin Ocak'a kadar genelde oynattığı sistem olan 4-3-3'e dönmemiz lazım acilen.
Muslera
Veysel Semih Salih/Zan Telles
Sneijder Melo Selçuk
Hajroviç Burak Amrabat
Forvette Amrabat yerine Drogba da olabilir, ama Elazığ maçındaki performansı tek kelimeyle rezaletti, biraz yedek görüp kendine gelmesi lazım. Bence şu an 3 tane hızlı forvetle daha başarılı oluruz.
Juan Mata Manchester United'da...
genel olarak dünyada olumsuz pis bir hava var her taraftan sadece sporda değil her alanda olumsuz haberler geliyor 2014 hiç iyi başlamadı Allah yardımcımız olsun