Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güleceksiniz belki ama dün ileride necati olsa gerçekten bir şeyler değişirdi.top tutar, orta sahamız da hücuma katılırdı.dünkü forvetlerimiz bir necati kadar oynamadı.

gülünecek birşey değil tam doğru şeyi söylemişsin. ayağına gelen topu 1 saniyeden fazla tutamayan umut, burak gibi forvetlerle bizim baskılı futbol oynamamız mümkün değil zaten. bence Drogba da artık pek top tutamıyor yada tutmuyor.

güleceksiniz belki ama dün ileride necati olsa gerçekten bir şeyler değişirdi.top tutar, orta sahamız da hücuma katılırdı.dünkü forvetlerimiz bir necati kadar oynamadı.

funny-gif-man-jump-out-the-window.gif

gülünecek birşey değil tam doğru şeyi söylemişsin. ayağına gelen topu 1 saniyeden fazla tutamayan umut, burak gibi forvetlerle bizim baskılı futbol oynamamız mümkün değil zaten. bence Drogba da artık pek top tutamıyor yada tutmuyor.

drogba dan umudu kesmek gerekiyor artık.çünkü bu takım öyle laubali adamları kaldırmıyor, anadolu takımı bile sana futbol dersi veriyor.

Mancini ülke de defans üzerine takıntı derecesinde çalışmanın gereksiz olduğunu gördüğü gün başarabilir. Ama bu anlayışa devam ettiği sürece bu çok zor. Bunun dışında

2 büyük hata yaptı.

1. Öyle olduğuna ben de inansam da bütün Türk antrenörleri kendine karşı biledi.

2. Defans geni olmayan bir toplum ve takıma defans üzerine lisansı bitirmeden master dersi vermeye başladı.

Biz daha 4-4-2 dışında bir sistemi bile layıkı ile becereneyen, 4-3-3'ü uzaylı sistemi gören, tek forvet ile şampiyon çıkaramayan bir ülkeyiz.

Son 3 sezona bakın dediğimi göreceksiniz hemen.

2010-2011-Fenerbahçe-Niang-Alex-Semih

2011-2012-Galatasaray-Elmander-Necati

2012-2013-Galatasaray-Burak-Umut/Drogba

daha öncesinde de Galatasaray'ın şampiyonluklarına bakın.

1992-1993- 2 forvet

1993-1994- 2 forvet

1996-1997- 2 forvet

1997-1998- 2 forvet-İlie-Hakan+Hagi- bazen maçlarda 3 forvet+Hagi

1998-1999- 2 forvet-Arif-Hakan+Hagi

1999-2000- 2 forvet-Arif-Hakan+Hagi

2001-2002- 2 forvet-Arif-Ümit

2005-2006- 3 forvet- Necati-Ümit-Hakan+İlic

2007-2008- 2 forvet-Ümit-Hakan/Nonda

+

2002-2003-2 forvet-sürekli değişse de

Tek forvet oynadığımız sezonlar

2000-2001-zaman zaman Jardel tek, Davala sarkık forvet, Jardel+Serkan/Arif-2.- son iki 2.liğimizden biri

+

2006-2007-çoğunlukla tek forvet-3.

2008-2009-Baros tek- 5.

2009-2010-Baros/Jo-bazen Arda tek-3.

2010-2011-Baros tek/ Stancu 8.

KISACA TEK FORVET OLMAZ. 4-4-2 ŞART, KANAT YOK, SNEIJDER VAR 4-4-2 YERİNE 4-3-1-2 DEN DEVAM ETMEK DURUMUNDAYIZ galiba.

Kadronun SIMDIKI haline bakmak lazim.

Sneijder kanatda pek iyi oynamiyor, onu orta sahada oynatmaliyiz.

Bence 4-3-2-1 veya 4-2-3-1 bu takim'a yakişir.

aynı şeyi ben de düşündüm maçta. drogba ve burak ilerde otobüs bekler gibi top bekledikçe bu takım futbol falan oynayamaz. dünkü maçta bi ara öyle bi durum olduki maç 2 gün oynansa o top burak ve drogbaya ulaşamazdı, böyle çağdışı futbolu 2.ligde bile oynamıyorlar. necati ve elmanderin ortasahaya gelip yaptıkları paslaşmalar,verkaçlar,top sürmelerin yüzde birini bile yapmıyor bizim forvet müsvetteleri. drogbayı biraz dışarda tutuyorum çünkü normalde o özelliklere sahip ama artık yaşından dolayı tükenme noktasına geldi ama burak ve umut ile futbol oynayamaz bu takım

aynı şeyi ben de düşündüm maçta. drogba ve burak ilerde otobüs bekler gibi top bekledikçe bu takım futbol falan oynayamaz. dünkü maçta bi ara öyle bi durum olduki maç 2 gün oynansa o top burak ve drogbaya ulaşamazdı, böyle çağdışı futbolu 2.ligde bile oynamıyorlar. necati ve elmanderin ortasahaya gelip yaptıkları paslaşmalar,verkaçlar,top sürmelerin yüzde birini bile yapmıyor bizim forvet müsvetteleri. drogbayı biraz dışarda tutuyorum çünkü normalde o özelliklere sahip ama artık yaşından dolayı tükenme noktasına geldi ama burak ve umut ile futbol oynayamaz bu takım

dün akşam topu şişiremedik bile drgoba ya.o kadar berbattık.necati elmander ikilisi ve orta saha katkısı gözümün önüne geldikçe hüzünlendim valla. :(

koray günter ve enver cenk şahin alınıp transfer bitirilmeli forvete oyuncu istiyorsak yabancı şansımız olmadığı için samed yeşil alınabilir..

dün akşam topu şişiremedik bile drgoba ya.o kadar berbattık.necati elmander ikilisi ve orta saha katkısı gözümün önüne geldikçe hüzünlendim valla. :(

aynen. bu durumda yapılabilecek diğer bi olay kanatlardan top taşımak olabilirdi ama ne yazıkki 3-5-2 ile o da imkansız.

Drogba acikcasi mac seciyor . Son 2 macta bakiyorum defansin icinde kayboluyor .. Bir tek hobby olarak hava toplarina giriyor onlari da alamiyor

öyle zaten.ama adam futbolun nirvanasında oynamış, gelmiş elazığ a, sözleşmesi de uzatılmayacak muhtemelen.sene sonu amerika dan da iyi bir kontrat alacak gibi görünüyor.pek sallamıyor bizi.chelsea maçlarında canını dişine takar, sonrası aynı drogba yı izlemeye devam ederiz sene sonuna kadar.

öyle zaten.ama adam futbolun nirvanasında oynamış, gelmiş elazığ a, sözleşmesi de uzatılmayacak muhtemelen.sene sonu amerika dan da iyi bir kontrat alacak gibi görünüyor.pek sallamıyor bizi.chelsea maçlarında canını dişine takar, sonrası aynı drogba yı izlemeye devam ederiz sene sonuna kadar.

Adam'a kimse cikip kizamaz kalitesi belli .. Anadolu takimlarimiz ingiltere 3lig seviyesinde malesef .. hos bizim ligin tamami o seviyede o ayri bir mesele de...

Insallah sezon sonu Ameriká ya gider .... TT Arena da guzel bir sekilde ugurlariz .. Yerine ayni kalitede bir forvet gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt