Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
Ayrıca Tarık için 2.500 milyon Euro istiyor Eskişehirspor.
hahahahahahahahahhahaha.
lewis holtby okadar etmemisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca Tarık için 2.500 milyon Euro istiyor Eskişehirspor.
Salih Dursun'un koşu stilini beğenmedim ne yalan söyliyeyim.... Mustafa Sarp gibi koşuyordu![]()
Asil 900 bin euro vermek fiyaskodur. Adamin alacaklarini bile odememisler ustune 2 m 700 tl mi verecez? Saka mi yapiyorsunuz bilmiyorum ki
Keşke bu ekonomik duyarlılığı Salih'e, Yiğit'e, Sercan'a 3-4 Milyon'ları sayarken de gösterseniz.
9 Milyon demedik, 900.000 Euro dedik
Forvet konusu ne alemde acaba var mi bir arayış drogbayı hiç iyi görmedim
Öylelerini alirlar, kacirmazlar.
Hayir dürüst olacagim simdi. Futbolcumuz eyvallah, genc filan, ona da eyvallah.
Ama Salih´e 3 Milyon Euro verdiler. Müthis bir futbolcu olmasa da, Salih´ten daha kaliteli bir futbolcu olan Veysel´e 900.000 Euro vererek, gayet uygun bir fiyata bu sag bek meselesini cözebilirlerdi.
Sola da alternatif diye Ishak veya o Erdin midir nedir, onu alirlardi, mesele cözülürdü.
900.000 Euro icin trip atip bu adami kacirmasinlar bari. Salih´ten iyidir Veysel.
Salih stoper alternatifi olabilir, ona lafim yok. Sag bek olmaz
Veysel eğer bahsedilen rakamlardaysa alınır zaten merak etme.
Umarim alinir. Salih´ten daha uygun bir sag bek Veysel.
Ligde yerli sag bek ile oynayacagimiz kesin olduguna göre, Veysel´i tercih ederim.
Onun disinda Koray Günter de iyi alternatif olabilir. Bazen stoperleri Türklestirmek gerekebilir.
Hem cok genc, boy pos hersey yerinde, Dortmund altyapisi, ki su anda 1 numara. Iyi olur
Veysel Salih'ten iyi olabilir ama eskişehirspor forumuna baktım adamlar Veyseli beğenmiyor bu transfer mevzuları olduğu için değil eski mesajlarada baktım veyseli iyi bulmuyorlar. Gelirse umarım katkı sağlar.
Hayir desinler. Bedavaya alalim inadina!!
Fırat Günayer @firatgunayer 1 dk.
Bir kötü sakatlık haberi daha.. Kayserispor antrenmanında Sefa Yılmaz'ın ayağı (Fibula Kemiği) kırıldı..