Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil 900 bin euro vermek fiyaskodur. Adamin alacaklarini bile odememisler ustune 2 m 700 tl mi verecez? Saka mi yapiyorsunuz bilmiyorum ki

Keşke bu ekonomik duyarlılığı Salih'e, Yiğit'e, Sercan'a 3-4 Milyon'ları sayarken de gösterseniz.

9 Milyon demedik, 900.000 Euro dedik

Forvet konusu ne alemde acaba var mi bir arayış drogbayı hiç iyi görmedim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 1 dk.

Bir kötü sakatlık haberi daha.. Kayserispor antrenmanında Sefa Yılmaz'ın ayağı (Fibula Kemiği) kırıldı..

şu aralar transfer maçları unutturuyor ama transfer sezonu bitince de böyle oynamaya devam edersek işkence olur her hafta sonu bize.sezonun sonu gelmez.

Bu arada PFDK dünkü maçta gördüğü kırmızı sebebiyle Serdar Özkan'a 3 maç ceza vermiş. Ama Burak Yılmaz için bir açıklama yapılmamış.

Veysel gelirse direk 3 5 2 nin sağ beki olur demedi demeyin..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öylelerini alirlar, kacirmazlar.

Hayir dürüst olacagim simdi. Futbolcumuz eyvallah, genc filan, ona da eyvallah.

Ama Salih´e 3 Milyon Euro verdiler. Müthis bir futbolcu olmasa da, Salih´ten daha kaliteli bir futbolcu olan Veysel´e 900.000 Euro vererek, gayet uygun bir fiyata bu sag bek meselesini cözebilirlerdi.

Sola da alternatif diye Ishak veya o Erdin midir nedir, onu alirlardi, mesele cözülürdü.

900.000 Euro icin trip atip bu adami kacirmasinlar bari. Salih´ten iyidir Veysel.

Salih stoper alternatifi olabilir, ona lafim yok. Sag bek olmaz

Veysel Salih'ten iyi olabilir ama eskişehirspor forumuna baktım adamlar Veyseli beğenmiyor bu transfer mevzuları olduğu için değil eski mesajlarada baktım veyseli iyi bulmuyorlar. Gelirse umarım katkı sağlar.

Veysel eğer bahsedilen rakamlardaysa alınır zaten merak etme.

Umarim alinir. Salih´ten daha uygun bir sag bek Veysel.

Ligde yerli sag bek ile oynayacagimiz kesin olduguna göre, Veysel´i tercih ederim.

Onun disinda Koray Günter de iyi alternatif olabilir. Bazen stoperleri Türklestirmek gerekebilir.

Hem cok genc, boy pos hersey yerinde, Dortmund altyapisi, ki su anda 1 numara. Iyi olur

Nedense ben veyseli tek düşünemiyorum.Bu konu açılınca aklıma direkt olarak Veysel-tarık geliyor.Bence ikiside alınmalı.

Umarim alinir. Salih´ten daha uygun bir sag bek Veysel.

Ligde yerli sag bek ile oynayacagimiz kesin olduguna göre, Veysel´i tercih ederim.

Onun disinda Koray Günter de iyi alternatif olabilir. Bazen stoperleri Türklestirmek gerekebilir.

Hem cok genc, boy pos hersey yerinde, Dortmund altyapisi, ki su anda 1 numara. Iyi olur

Koray ve Veysel 1-2 gün içinde bitecek deniyor zaten. Bakalım.

Veysel Salih'ten iyi olabilir ama eskişehirspor forumuna baktım adamlar Veyseli beğenmiyor bu transfer mevzuları olduğu için değil eski mesajlarada baktım veyseli iyi bulmuyorlar. Gelirse umarım katkı sağlar.

Valla ben transfer ettigimiz veya edecegimiz hicbir yerli futbolcuya heyecanlanmiyorum.

Hepsi kötünün iyisi benim icin. Mecburi hamleler acikcasi. Cok istedigimden degil.

Benim derdim su: Ligde yerli sag bek kesin. Veysel´i Salih´e tercih ederim. Hepsi bu.

"Veysel müthis oyuncudur" gibi iddiam yok. Salih´ten iyidir diyorum. 900.000 de uygun yani.

[attachment=7030:1513188_606739059380752_166149372_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1513188_606739059380752_166149372_n.webp
    1513188_606739059380752_166149372_n.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt