Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddimisin? Beğendinmi salihi dün ? Neyse beklentilerimiz az olması belki iyi bir şey ne bileyim. Ama dünkü salihi beğenenler sabriyi nasıl beğenmiyor oda şimdi benim icin ön yargı konusunda bir soru işareti

Adam 2 tane %100 orta açtı birisi drogbanın kafasına direkt olarak geldi. Adamdan ne bekliyorsunuz daha 2 tanen %100 diyorum ne olacaktı başka. Hazard falan mı bekliyordunuz adamdan.

Ya şunu söylemekten dilimde tüy bitti şu forumda. Bizim için bir oyuncunun başarısının kıstası nedir. Ofansifse asist, gol defansifse kurtardığı pozisyonlar.

Aslında türkçe paragraf sorusu gibi her bir olayı kendi arasında sorgulamak gerekir.

Salih ne yaptı, sağ taraftan peş peşe orta yaptı orayı karıştırdı. Gol olsa o pozisyon başarılı sayılacak mıydı, asisti olacak sonuçta.

Bu kısma kadar olan yeri pozitif olarak yorumluyoruz. Şimdi olayın diğer aşamasına gelelim drogba naptı kafayı dışarı vurdu, pozisyonlar kaçırdı vs. Drogba başarılı mı, hayır değil.

Bakın ne kadar kolay birşey değil mi. Şu kıstasları böyle değerlendirin. Salih hiçbir zaman 3-5-2'nin sağ kanadı olup bir lahm gibi oynamadı ki, beklenti nedir.

Bu adamların maximumu bu maçta yapacağı 2 pozisyon neyimize yetmiyor. Diğerlerini ele alalım her ofansif oyuncu 2 %100'lük atak oluştursa eder sana 10-12 pozisyon.

Ciddimisin? Beğendinmi salihi dün ? Neyse beklentilerimiz az olması belki iyi bir şey ne bileyim. Ama dünkü salihi beğenenler sabriyi nasıl beğenmiyor oda şimdi benim icin ön yargı konusunda bir soru işareti

Umut ne yaptı hiç bişey. Millet umut da umut diyor. Kötü oynamadı umut ama bu haliyle yektayı bile kesemez herkes Umut'u göklere çıkarmış. Salihe karşı ciddi bir önyargı var. Daha ilk maçında bu kadar eleştirilmesinin bi anlamı olamaz

Valla ben transfer ettigimiz veya edecegimiz hicbir yerli futbolcuya heyecanlanmiyorum.

Hepsi kötünün iyisi benim icin. Mecburi hamleler acikcasi. Cok istedigimden degil.

Benim derdim su: Ligde yerli sag bek kesin. Veysel´i Salih´e tercih ederim. Hepsi bu.

"Veysel müthis oyuncudur" gibi iddiam yok. Salih´ten iyidir diyorum. 900.000 de uygun yani.

bende böyle düşünüyorum

2013'e ölümler oluyor diye uğursuz diyorduk. 2014 te öldürmüyor ama süründürüyor resmen.

[attachment=7031:1002372_607034692683929_1636270814_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1002372_607034692683929_1636270814_n.webp
    1002372_607034692683929_1636270814_n.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 175
Adam 2 tane %100 orta açtı birisi drogbanın kafasına direkt olarak geldi. Adamdan ne bekliyorsunuz daha 2 tanen %100 diyorum ne olacaktı başka. Hazard falan mı bekliyordunuz adamdan.

Ya şunu söylemekten dilimde tüy bitti şu forumda. Bizim için bir oyuncunun başarısının kıstası nedir. Ofansifse asist, gol defansifse kurtardığı pozisyonlar.

Aslında türkçe paragraf sorusu gibi her bir olayı kendi arasında sorgulamak gerekir.

Salih ne yaptı, sağ taraftan peş peşe orta yaptı orayı karıştırdı. Gol olsa o pozisyon başarılı sayılacak mıydı, asisti olacak sonuçta.

Bu kısma kadar olan yeri pozitif olarak yorumluyoruz. Şimdi olayın diğer aşamasına gelelim drogba naptı kafayı dışarı vurdu, pozisyonlar kaçırdı vs. Drogba başarılı mı, hayır değil.

Bakın ne kadar kolay birşey değil mi. Şu kıstasları böyle değerlendirin. Salih hiçbir zaman 3-5-2'nin sağ kanadı olup bir lahm gibi oynamadı ki, beklenti nedir.

Bu adamların maximumu bu maçta yapacağı 2 pozisyon neyimize yetmiyor. Diğerlerini ele alalım her ofansif oyuncu 2 %100'lük atak oluştursa eder sana 10-12 pozisyon.

O bahsettiğin 2 tane %100 ortanın içinde rakibin kafasına carparak yukselen topta var mı ? Yanlıs anlasılmasın Salih insallah basarılı olur bizi yanıltır ama Sabri'den ya da Hamit'ten pozisyon itibariyle pek bir artısı yok düz oyuncu.O paraları hak etmiyor bence.

Salih maca ısınmadan cıkınca sekerim,tansiyonum dustu o yuzden iyi oynayamadim diye aciklama yapti mactan sonra.

Yetersiz izlenimini bırakdı bende. Mustafa sarpda bjk a gol atmışdı mjisali. Drogbaya yaptığı orta ise savunmdan sekerek gitti şansına ama küçük detaylar. Ben oyuncun s'ha icindeki futbolcu dutuşu beğenmedim ama bu kendi fikrim sadece. M.Sarpıda beğenler vardèr ve olmuşdur ama ben ulañmak istediğimiz seviye icin bir oyuncu olarak görejedim. Antrenman oyuncusu dersin belki ama 2.5milyon euro?

Açık söyleyim ben Salih'i beğendim.

Çzellikle daha savunma anlayışı içerisinde oynamamız gereken maçlarda dörtlü savunmanın sağ tarafında iyi işler yapacaktır. 4'lü savunmada oynarken kademe anlayışını da daha net test edebiliriz. Örneğin bir Chelsea maçında Telles tarafından daha fazla hücum ederken beklerimizden birinin daha defansif olması tercih edilebilir bir durumdur.

Oyunculara hiç kızamıyorum. En beğenmediğim oyuncuların başında gelen Ceyhun'a bile bu sistemde laf etmiyorum. Doğru sistemde bu takıma güveniyorum. Çünkü Mancini takımdaki tempo ve fizik gücünü artırdı. Pas kalitesini de artırdı. şimdi sıra doğru stratejiye geldi. Bunun başında kanatlı sistem geliyor. Amrabat'a bile razıyım. Yeterki 4-2-3-1 oynayalım.

Umut ne yaptı hiç bişey. Millet umut da umut diyor. Kötü oynamadı umut ama bu haliyle yektayı bile kesemez herkes Umut'u göklere çıkarmış. Salihe karşı ciddi bir önyargı var. Daha ilk maçında bu kadar eleştirilmesinin bi anlamı olamaz

Umut hiç bir ñey yapmadı dedin...Neyse. Salih i ben tek maclığınıda değerlendirmiyorum. Kayserideykende baya macı izledim . Kalite olarak m. Sarp dan ötesi değil bence.

Allah Allah... Noluyor ya :oops:

SON DAKIKA!! Kayserispor'un başarılı oyuncusu Sefa Yılmaz'ın yapılan son antrenmanda sağ bacak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı.

O bahsettiğin 2 tane %100 ortanın içinde rakibin kafasına carparak yukselen topta var mı ? Yanlıs anlasılmasın Salih insallah basarılı olur bizi yanıltır ama Sabri'den ya da Hamit'ten pozisyon itibariyle pek bir artısı yok düz oyuncu.O paraları hak etmiyor bence.

Önemi var mı bu adam düşünerek o orteyı açtı mı açtı. Şanstır kısmettir döner dolaşır bi şekilde oyuncuyla buluşturdu mu?

Biz yıllarca fenerden şansa yenilen(onun bunun kıçına, başına, köşesine çarpıp giren toplar) goller yemedik mi. Bunlar futbolun içinde olan şeyler rakip hamle yapıcak asist olacak.

Bakın dediğim gibi adamdan hazard bekleyen falan mı vardı. Benim hiç biir beklentim yoktu maça gireceğini bile düşünmüyordum açıkçası. Adam bile anlamadı neye uğradığını bi anda sahada buldu kendisini.

Hadi bunları geçelim.

Haftalarca sneijder öyle sneijder böyle denildi juve maçında attığı gol ile adam gözde oldu. Bu adam diğer maçlarda leş miydi? Burak'ı sokmuş olduğu tonlarca pozisyonu burak harcadığı için kötü, başarısız sayılmadı mı.

Şunun farkına vardığımız an bu işi zaten sökmüş olacağız. Ha bir sonraki maçta çok kötü oynar eleştiririz. Ama şu anda ne yeri ne zamanı adam elinden geleni yaptı.

Umut'a gelelim onda olan olay farklı, çocuğun stili olur not aldı beğenilme nedeni bu. Ben çocuğun 1 kere geri dönüp pas vereyim mi diye baktığını görmedim. Diğer oyuncularımız topu aldığında basan adam gördüğünde hemen ayağından çıkartmaya çalışıyor bu adam tek hamlesi ile(alt yapısının sağlam olduğunu gösterir) rakibi oyundan düşürüp topu forvet bölgesine göndermeye çalıştı.

Hepimizin son 2 yılda isyan ettiği nokta durağan oynamamız hep geriye dönmemiz değil mi.

Rahat bırakın şu çocukları, ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Eleştirecekseniz laubalilik yapan Drogbayı, son 3 yılda 100 gol atabilen ama son sene ne hikmetse her önüne aldığı topu ya kaleciye kaptıran yada ayağından açan burak'a, sol kanatta hiçbirşey yapmayan ve son maçlarda rakibe karaktersizlik yapan riera'yı eleştirin.

Amrabat'ın bitiriciliği buraktan daha iyiyse oturup düşünmemiz lazım değil mi.

Antep'e Dany'i de geri verelim.6 yabancıları varmış zaten.

Gençler sürekli bardağın boş tarafından bakmayın...

Salih çok iyiydi , iyi bindirmeler yaptı , Drogbayla verkaçı var falan...Genç daha çok heyecanlıydı sadece , ve daha 2 düzkoşuya çıkmış takımla.

Umut ise fiziklenmesi lazım biraz...Ve onu boşken daha da güvenip top sürmesi lazım...Dün sürekli korktu bu konuda...Takımla aynı dili konuşana kadar beklicez.

12 yabancımız var şu an. Bence yönetim Bruma'yı kiraladıktan sonra(veya dondurduktan sonra) Dany ve Riera'yı da bir an önce göndermeli. SOnra Kalan o bir kontenjanı stoper değil de kanat için harcamalı.

Neden stoper değil de kanat?

Açıkçası stoper daha önemli bir mevki bir takım için. Ama ben artık savunmaya Avrupalı stoper istiyorum. Güney Amerikalı üst düzey stoper sayısı bir iki. Afrikalı mümkünse almayalım artık. Avrupa'da yetişmiş, o mental yapıya hakim ve mümkünse Alman, İtalyan ya da İskandinav ülkelerinden birisi olmalı. Ancak bunu devre arası almak genelde mümkün değil. Çünkü çoğunluğu Avrupa kuplarında oynayamıyor veya oynayanların da peşinde çok büyük takımlar olduğundan fiyat çok yüksek.

Ama kanat oyuncusunda şansımız daha yüksek. Kaliteli, genç oyuncuları Japonya'da da Brezilya'da da bulabiliriz. Ve kanat oyuncusu ihtiyacımız çok net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt