Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yazdığın yer yabancı olursa 6 yabancı oluyor

Drogba tribüne gitmez

Böyle oynarsa öyle bir gider ki. Drogba´ya laf söyletmem, ancak kupa maclarinda alay eder gibi oynadi. Drogba da olsan Galatasaray´da yürüyemezsin arkadas. Ya adam gibi mücadele edersin ilk zamanlardaki gibi, yada oturursun tribünde. Bu kadar basit.

Roberto Mancini 4.forvet istiyormus. Büyük takimlarda 4 forvet olmali demis.

Cok hakli bence. Samed Yesil söylentileri var. Opsiyonuyla kiralamak istiyormusuz.

Yerliler arasinda sevinecegim tek transfer olurdu.

Böyle oynarsa öyle bir gider ki. Drogba´ya laf söyletmem, ancak kupa maclarinda alay eder gibi oynadi. Drogba da olsan Galatasaray´da yürüyemezsin arkadas. Ya adam gibi mücadele edersin ilk zamanlardaki gibi, yada oturursun tribünde. Bu kadar basit.

Dünkü maçta takımın çoğu leşti Drogba da kötüydü ama diğerlerine ne demeli

Dünkü maçta takımın çoğu leşti Drogba da kötüydü ama diğerlerine ne demeli

Hepsi cok kötüydü de, Drogba´nin hal ve hareketlerini hic begenmedim.

Bi umursamazlik, gülümsemeler falan filan. Ne kosuyor, ne adam kovaliyor.

Sneijder bile kosuyor, ara ara pres yapiyor yani.

Bu sistem yürüyen futbolcu kaldirmaz.

Hepsi cok kötüydü de, Drogba´nin hal ve hareketlerini hic begenmedim.

Bi umursamazlik, gülümsemeler falan filan. Ne kosuyor, ne adam kovaliyor.

Sneijder bile kosuyor, ara ara pres yapiyor yani.

Bu sistem yürüyen futbolcu kaldirmaz.

Aynen. Burakta lesh oynadi kabul, ama adamda en azindan bir caba, mücadele ve savasma gördün. Dedigin gibi Sneijderde öyleydi. Drogba resmen yürüdü bütün mac. Yasindan dolayi olabilir.

olurda biz sürekli yapmaya başladık...her oyuncudan zarar...

o kadarda karamsar bir tablo oluşturmayalım.

İki senedir takım şampiyon

Avrupada biryere kadar gidiyoruz.

Selçuk'u bedava aldık.

Muslerayı satabiliriz.

meloyu bence olabildiğince en uygun fiyata aldık.

Alex telles biraz oynarsa 3 katına satarız.

Tamam boşa paralar akıttığımız çok oyuncu var ama iyi olsun diye alınıyor.

Hamit'in bu kadar verimsiz olabileceğini kim düşünürdü.?

yada gelen yabancıların?hepsi katkıda bulunsun diye alındı.Aynen ribery'nin alındığı gibi.

Aynen. Burakta lesh oynadi kabul, ama adamda en azindan bir caba, mücadele ve savasma gördün. Dedigin gibi Sneijderde öyleydi. Drogba resmen yürüdü bütün mac. Yasindan dolayi olabilir.

Burak'ı ben de sevmiyorum kabul ama laf edenleri de hiç anlamıyorum. Hakan Şükür var da biz mi getirmiyoruz. Gerçi bu ülke Hakan'a da az konuşmadı ya neyse..

Kafaya bak iyi bişeyler yaparsa niye satılsın bu adam

Çünkü yapabilecekleri zaten belli ve sınırlı mental olarak çok zayıf hızı ve bir kanat oyuncusuna göre güçlü oluşunun dışında hiç bir şeyi yok doğru düzgün orta açmayı geçtim , çalım yeteneği bile yok denecek kadar az , iyi bir şeyler yapması olarak nitelendirdiğim şey göz boyaması ve hani az biraz oynayıp biraz piyasa yapması , çünkü Amrabat asla ve asla bizim hedeflerimiz doğrultusunda bir oyuncu değil.

Burak'ı ben de sevmiyorum kabul ama laf edenleri de hiç anlamıyorum. Hakan Şükür var da biz mi getirmiyoruz. Gerçi bu ülke Hakan'a da az konuşmadı ya neyse..

Şuana kadar Türkiye Futbol Tarihinde gelmiş geçmiş en fazla gol atan oyuncudan bahsediyoruz.Saygı duymak lazım.

Bu kadar takımı için kendini,canını feda eden oyuncular gelsinde alınlarından öpelim.

ASLAN_YESIL_AMK1.jpg

O tren malesef kacti. Borclarin icinde yüzen Hamburg bu cocuga cok iyi yeni bir kontrat teklif etti. Cok büyük ihtimal uzatir orada.

Fena kaçmış desene tren bir daha dönüşü yok. Hiç ihtimal vermiyorum ama keşke bir sürpriz olsa Hakan'ı en geç sezon sonu kazandırabilseler takıma ne güzel olurdu.

Drogba biraz daha fazla efor sarfetmeli eğer gidecekse gitmeli bence takım forvetsiz oynuyor resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt