Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata Manchester e gitmis

Internazionale de Burak Yilmaz i istermis

Drogba 2 yil daha uzatacak sanirim. Bence cok haksizlik yapiliyor Drogba'ya. Juventus macina kadar olan surecte Genclerbirligi macida dahil olmak uzere cok iyi oynadi, hic bir mac Drogba lakayit oynadi filan diyemezsiniz. Trabzonspor macinda cok sinirliydi, Erciyes'de bence yine iyiydi, ve adam sakatlandi. Hazirlik maclari bile oynamadan Antalya Tokat maclarini oynadi. Birakin da bu yastaki adam biraz kotu oynasin. Ayrica cok takintili oldugumuzu dusunuyorum frikikler etc.

Chelsea Salah'i almis 13.5 milyona.

Bize karsi oynayamiyor ama.

ASLAN_YESIL_AMK1.jpg

Opsiyonlu kiralamak lazım..

Falcao Dunya Kupasinda yok :(

Drogba 2 yil daha uzatacak sanirim. Bence cok haksizlik yapiliyor Drogba'ya. Juventus macina kadar olan surecte Genclerbirligi macida dahil olmak uzere cok iyi oynadi, hic bir mac Drogba lakayit oynadi filan diyemezsiniz. Trabzonspor macinda cok sinirliydi, Erciyes'de bence yine iyiydi, ve adam sakatlandi. Hazirlik maclari bile oynamadan Antalya Tokat maclarini oynadi. Birakin da bu yastaki adam biraz kotu oynasin. Ayrica cok takintili oldugumuzu dusunuyorum frikikler etc.

Geçen yıl bizi şampiyon yapan (abartıyorum) frikikler. Bu sene Burak dışında işe yarar frikik kullanamadık. Drogba'nın aklında USA var ondan bizi sallamıyor gibi bir hisse kapıldım inşallah yanılırım.

Drogba'yla 2 yıl daha uzatmayalım Nonda ve Baros'tan ders almadık değil mi? Bonservisi yok ama imza parası yıllığı çok yuksek, satma durumuda yok. En fazla 1 yıl uzatılmalı kabul etmiyorsa güle güle...

[attachment=7039:uploadfromtaptalk1390502136573.jpg]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1390502136573.webp
    uploadfromtaptalk1390502136573.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt