Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.900
- 4.411
- 1.788
Ismimin telafuzu "Telis"
Kaynak: Alex Telles
Kaynak: Alex Telles
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetim bu parayı verecek mi...
Futboliçe ✌ @Gozdelinho_12 min.
Endoğan da İsviçre'ye geri döndü. Yabancı sınırı diye ağlarken, yönetimimizin eldekileri çıkarmadan yaptığı transferlere bak. mükemmel iş
Bu işten bir şey anlamadım.
Alper transferinde hata kesinlikle bizde. O dönem çocukla görüştük anlaştık, kulübüyle görüştük anlaştık. Bunu bir akşam üstü yapıyoruz. Görüşmeyi yapan Ali Dürüst ve Albayrak. O akşam imzaları atmadık ve ertesi gün şikecilere gitti.
Veysel transferinde ise lafın özü cimrilik yapıyoruz. Dediğim gibi aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Bu farkı verirsek bu akşam imza atar. Aksi taktirde 2 gün içinde şikecilere imza atar.
Endogan getirilmis .. A2 takimi icin dusunulmus kadorda yer olmadigi icin .. oda ben istemem A2 demis ..
Bu tercüman Mert'in bilmediği dil varmı acaba? Ulan helal olsun.Kaç yaşına geldik Türkçe'den başka dil bilmiyorum.
Sen daha yaşını bilmiyorsun....Türkçe'den başka dil neyineLAtife
![]()
Stoper alamıcaksak Dany den once Cheujdu gitmeli. Farkinda misiniz bilmiyorum.ama bu adam en kotu yabancımiz Dany bundan kat kat iyi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi