Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Telles: "Galatasaray ile görüşmelerimiz geçen sezonun sonunda gerçekleşti"

Neyse Salih ve Umutla hem gençleştik hem de yerlileştik. Bu operasyon bizi 10 yıl taşır.

Arkadaş Salihi alacağımıza üstüne 1.5 milyon daha versek Tarık-Veysel paketi yapardık.. Yönetimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum... Tarık da Veysel de bek olarak çok işimize yarardı..

Alper transferinde hata kesinlikle bizde. O dönem çocukla görüştük anlaştık, kulübüyle görüştük anlaştık. Bunu bir akşam üstü yapıyoruz. Görüşmeyi yapan Ali Dürüst ve Albayrak. O akşam imzaları atmadık ve ertesi gün şikecilere gitti.

Veysel transferinde ise lafın özü cimrilik yapıyoruz. Dediğim gibi aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Bu farkı verirsek bu akşam imza atar. Aksi taktirde 2 gün içinde şikecilere imza atar.

Alper konusuna gelirsek bidaha . Orda bir acıklama yaptıki bizim başkan pro dünyasında kabul edilemez,"fener ile acık artımına girmeyis" . Bunu dersen işi maalesef bilmiyorsun derler. Iyi kaliteli oyunular icin her zaman hemen bu tür acı artımı oluyor maalesef. Bu dünyanın her yerinde aynıdır. Satanda doğal olarak son ana kadar en fazla parayı verene satar oyuncuyu. Tarık konusunda ise es esin sucu cok fazla cünkü pto düşünceden uzak mafia vari oyuncuya baskı yöntemi var. Lewandowskide olanlar örnek olarak doğtu olanı. Her limondandan suyunu alamasın diyorum burda. Burda etik diyorlar ve saire. Yok etik metik. Pro düşünüyorsun onda bunda daha cok verene satıyorsun acı artımında ama işihe gelmeyince etik? Yok öyle

BevhunnCYAAnN7c.png

Twitterda 12numara nontvspor tweeti baslatmamis mi ? Dekoderleri iyade etmemis mi daha ?

Bu tercüman Mert'in bilmediği dil varmı acaba? Ulan helal olsun.Kaç yaşına geldik Türkçe'den başka dil bilmiyorum.

Spiker bozuntusu tellese feneri soruyor. Ne biçim bir kafadır bu arkadaş.

Adili gitmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper alamıcaksak Dany den once Cheujdu gitmeli. Farkinda misiniz bilmiyorum.ama bu adam en kotu yabancımiz Dany bundan kat kat iyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılmıyorum, Dany'de umut yok. Adamın oyun aklı çok zayıf düzelmesi de pek mümkün görünmüyor:

1. Topla çıkarken kendine çok güveniyor, ama sürekli hata yapıyor.

2. Tek hamleli, elimizde zaten Semih var bu tip stoper.

3. Pozisyon bilgisi çok zayıf.

4. Oynadığı hemen her maçta hatasından gol yiyoruz.

Chedjou'ya gelince:

1. Arkasında stoperle oynamaya alışmış, sürekli öne doğru hamle yapma eğiliminde. Bu sezon yediğimiz 2 gol hatırlıyorum, rakibin önünde Melo dahil 2-3 savunmacımız varken gidip adama basmaya çalıştı, hamlesinden önce yanında olan rakip bomboş kaldı, adamlar verdi pası gol. Ujfa gözleri kapalı bile yapmazdı bu hatayı.

2. Ben de pek numarasını göremedim açıkçası, orta sınıf bir stoper. Ama Dany kadar kötü değil.

Terim'in hediyesi Chedjou, umarım bir talibi çıkar da satılır. Atsan atılmaz, satsan satılmaz adamları doldurmak konusunda usta adam... Bakalım Mancini'nin aldırdıkları nasıl çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt