Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 kere soyledi sedat dogan biz bir seyi kabul edip imzalamadik diye ne imzasindan bahsediyor bunlar

Kasımpaşa maçında büyük yalakalık :D :D :D Hakemlere plaket çiçek falan veriyolar :D

Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...

Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...

First Class

Dzeko

Gomez

Balotelli

Ibrahimovic

Second Class

Demba Ba

Bony

Adebayor

Vucinic

Potansyal Oyuncu

Morata

Benteke

Gabbiadini

Carroll

First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.

Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...

Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek

Lacina Traore

Evertoni bizim bok ligine koy dagitir atar.

Nuri, o yazdigin forvetlere baktim, sezon sonu icin diyorsan oradan sadece Demba Ba yi alabiliriz, o cunku cok pahali olmaz, max 10 milyon euro.

Digerleri en az 15 den baslar daha da yukseklere gider.. (first and second class)

Tesekkur ederim, cok bilgilendim..:DD

-Mete Düren Brumanin kiralanmasi etik olmadigini dedi

-Endogani gönderdik diye haber cikti. Yerli oynatamiyormusuz. Biraz öncede Nevzat Dindar hala Istanbulda oldugunu söyldei. Erdindede ayni olay

-Guarin ve Natkho hakkinda biseyler cikti iste

-Telles ilk antrenmanina cikti

-Veysel konusunda sona yaklasmisiz. Fener de devreye girmis.

-Tarik EsEste kaldi

-Dany zu Trabzon dendi

Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...

Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...

First Class

Dzeko

Gomez

Balotelli

Ibrahimovic

Second Class

Demba Ba

Bony

Adebayor

Vucinic

Potansyal Oyuncu

Morata

Benteke

Gabbiadini

Carroll

First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.

Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...

Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek

Tabi bide bu var: Michy Batshuayi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr Bony'nin 2 yıl önceki hali, büyük potansiyel.

-Mete Düren Brumanin kiralanmasi etik olmadigini dedi

-Endogani gönderdik diye haber cikti. Yerli oynatamiyormusuz. Biraz öncede Nevzat Dindar hala Istanbulda oldugunu söyldei. Erdindede ayni olay

-Guarin ve Natkho hakkinda biseyler cikti iste

-Telles ilk antrenmanina cikti

-Veysel konusunda sona yaklasmisiz. Fener de devreye girmis.

-Tarik EsEste kaldi

-Dany zu Trabzon dendi

Hmm tesekkur ederim.

Gercekten Mete Duren oyle birsey dedi mi?

Adili Endogan hakkinda kulubten aciklama yok sanirim.

Tarik tan dansoz lugu bekliyordum.

Dany zu Trabzon haftalardir deniyor ama oyle birsey oldugunu gormedim henuz, Dany Istanbulda kalmak istiyor diyorlardi.

Gerisi onemsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt