- 16 Haziran 2010
- 204.629
- 156.897
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesekkur ederim, cok bilgilendim..D
O belki 10 Sene sonra gelir Türkiye'e....![]()
10 kere soyledi sedat dogan biz bir seyi kabul edip imzalamadik diye ne imzasindan bahsediyor bunlar
Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...
Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...
First Class
Dzeko
Gomez
Balotelli
Ibrahimovic
Second Class
Demba Ba
Bony
Adebayor
Vucinic
Potansyal Oyuncu
Morata
Benteke
Gabbiadini
Carroll
First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.
Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...
Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek
Sezon basinda biz de kiralayabilirdik aslinda. Bizimkilerin aklina gelmez ki.
Evertoni bizim bok ligine koy dagitir atar.
Mourinho Süper Lige vermez Lukakuyi....Premier League'de daha iyi geliştirebilir kendini...
Tesekkur ederim, cok bilgilendim..D
Monaco'ya transfer oldu.
Lacina Traore, Everton'la anlaşmış. Lukaku-Traore dehşet oldu yalnız.
Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...
Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...
First Class
Dzeko
Gomez
Balotelli
Ibrahimovic
Second Class
Demba Ba
Bony
Adebayor
Vucinic
Potansyal Oyuncu
Morata
Benteke
Gabbiadini
Carroll
First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.
Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...
Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek
-Mete Düren Brumanin kiralanmasi etik olmadigini dedi
-Endogani gönderdik diye haber cikti. Yerli oynatamiyormusuz. Biraz öncede Nevzat Dindar hala Istanbulda oldugunu söyldei. Erdindede ayni olay
-Guarin ve Natkho hakkinda biseyler cikti iste
-Telles ilk antrenmanina cikti
-Veysel konusunda sona yaklasmisiz. Fener de devreye girmis.
-Tarik EsEste kaldi
-Dany zu Trabzon dendi