Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bizim yönetim de özelliklede transferde Bülent tulun yüzünden sınıfta mı kaldık .

1.salih uçana 2.750 m Euro vereceğine 5m Euro ver Eskişehir'e hem Tarık hem Veysel i al diyeceksiniz ki sene sonunda sözleşmeleri bitiyor olsun alacaksın yada imzalat bek b.münih e

2.al sağlam bir yedek kaleci içerideki maçlarda muslerayı oynatma

3. Gönder dany i Karabük e al İshak ı

4.al bir Türk bek elin rahatlasın chedju falan hikaye ujfaliji önersin birini çok mu zor

yeminle gscimbom transfer nöbeti takip etseler

yüzde 90 % dovgru hamleler yaparlar

ama menejerlerle ne gibi isler fingirdesmeler dönüyor

bilemicem

akil var mantik var

ama bunlarda yok gibi

3 şubatta transfer bitiyor bu hafta çok hareketli olur. Tahminimce Bruma Gaziantepe kiralanır . Rieranin sözlesmesi para verilerek feshedilir. Dany Beşiktaşa gider. Rhodolfho,Erdin ve Endogan açiklanir.

Arkadaslar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bizim yönetim de özelliklede transferde Bülent tulun yüzünden sınıfta mı kaldık .

1.salih uçana 2.750 m Euro vereceğine 5m Euro ver Eskişehir'e hem Tarık hem Veysel i al diyeceksiniz ki sene sonunda sözleşmeleri bitiyor olsun alacaksın yada imzalat bek b.münih e

2.al sağlam bir yedek kaleci içerideki maçlarda muslerayı oynatma

3. Gönder dany i Karabük e al İshak ı

4.al bir Türk bek elin rahatlasın chedju falan hikaye ujfaliji önersin birini çok mu zor

Bizim topcumuz SALIH DURSUN renktas :D

Yürüyedurun uşaklar

Be0s4S2IEAAL-J0.jpg

Yürüyedurun uşaklar

Be0s4S2IEAAL-J0.jpg

şikecinin tekini kahraman ilan edip, havalimanında karşılamaya gelenler için bilmem kaç tane kanal saatlerce canlı yayın yaptı, hukuki olarak davalarında sapına kadar haklı adamlar gösteri yapıyor, yayın mayın yok. adaletini sevdiğimin dünyası işte...

şikecinin tekini kahraman ilan edi, havalimanında karşılamaya gelenler için bilmem kaç tane kanal saatlerce canlı yayın yaptı, hukuki olarak davalarında sapına kadar haklı adamlar gösteri yapıyor, yayın mayın yok. adaletini sevdiğimin dünyası işte...

Anasını satayım varya öyle bir nefret eder hale geldim ki şu memlekette yaşamaktan,imkanım olsa yarın kaçar giderim,bu kadar şerefsizce yönetimin olduğu bir ülke var mıdır dünyada,hersey aleni yapılıyor,Allah bin belasını versin emek hırsızlarının,soyguncuların...

Piyasada düzgün yerli yok 1 milyon euro için veyselle tarıkı kaçırdık ikisi alınsa faydası olurdu süper ligi bilen adamlar maceraya gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telles ile hajrovic neden alındı acaba 1 aydır dany ile rierayı gönderemedi yönetim bu kadar mı zor ya rieranın neden feshedilmiyor sözleşmesi adamı 5 maç daha oynatsak sözleşmesi uzayacak seneye de mi tutmak istiyorlar

Telles ile hajrovic neden alındı acaba 1 aydır dany ile rierayı gönderemedi yönetim bu kadar mı zor ya rieranın neden feshedilmiyor sözleşmesi adamı 5 maç daha oynatsak sözleşmesi uzayacak seneye de mi tutmak istiyorlar

valla bende anlamadım saf saf transfer haberlerini izliyoruz telles ve hajroviçi sahada daha göremedik lig başlıyor riera dany amrabat hala takımda bruma gerçekten antepe verildimi ? acaba devre arası transferi ne zaman bitiyor? listelerin UEFA ve tff ye bildirileceği son gün ne zaman ? gerçekten çok büyük merak içindeyim umarım yöneticilerimizin bildiği bişeyler vardır yoksa çok sıkıntı yaşarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt