Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Eurosport son dakika ;
Podolski zu Galatasaray.
Podolski zu Galatasaray.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bizim yönetim de özelliklede transferde Bülent tulun yüzünden sınıfta mı kaldık .
1.salih uçana 2.750 m Euro vereceğine 5m Euro ver Eskişehir'e hem Tarık hem Veysel i al diyeceksiniz ki sene sonunda sözleşmeleri bitiyor olsun alacaksın yada imzalat bek b.münih e
2.al sağlam bir yedek kaleci içerideki maçlarda muslerayı oynatma
3. Gönder dany i Karabük e al İshak ı
4.al bir Türk bek elin rahatlasın chedju falan hikaye ujfaliji önersin birini çok mu zor
Arkadaslar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bizim yönetim de özelliklede transferde Bülent tulun yüzünden sınıfta mı kaldık .
1.salih uçana 2.750 m Euro vereceğine 5m Euro ver Eskişehir'e hem Tarık hem Veysel i al diyeceksiniz ki sene sonunda sözleşmeleri bitiyor olsun alacaksın yada imzalat bek b.münih e
2.al sağlam bir yedek kaleci içerideki maçlarda muslerayı oynatma
3. Gönder dany i Karabük e al İshak ı
4.al bir Türk bek elin rahatlasın chedju falan hikaye ujfaliji önersin birini çok mu zor
Eurosport son dakika ;
Podolski zu Galatasaray.
Yürüyedurun uşaklar
![]()
şikecinin tekini kahraman ilan edi, havalimanında karşılamaya gelenler için bilmem kaç tane kanal saatlerce canlı yayın yaptı, hukuki olarak davalarında sapına kadar haklı adamlar gösteri yapıyor, yayın mayın yok. adaletini sevdiğimin dünyası işte...
Bu fenerin borcu nasıl 143 milyon tl oluyor daha fazla değil miydi?
Tr dir kesinadam daha dün 2 gol attı 11 çıkıp
valla bende anlamadım saf saf transfer haberlerini izliyoruz telles ve hajroviçi sahada daha göremedik lig başlıyor riera dany amrabat hala takımda bruma gerçekten antepe verildimi ? acaba devre arası transferi ne zaman bitiyor? listelerin UEFA ve tff ye bildirileceği son gün ne zaman ? gerçekten çok büyük merak içindeyim umarım yöneticilerimizin bildiği bişeyler vardır yoksa çok sıkıntı yaşarızTelles ile hajrovic neden alındı acaba 1 aydır dany ile rierayı gönderemedi yönetim bu kadar mı zor ya rieranın neden feshedilmiyor sözleşmesi adamı 5 maç daha oynatsak sözleşmesi uzayacak seneye de mi tutmak istiyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk