Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bence aman aman bi topçu degil ama burada arkadaşların cogu cöp muammelesi yapıyor Heitinga'ya,Premier Lig görmüş ortalama topçu olan Neill(cok severim kendisini) bile fark yaratmıştı kısa zaman zarfında,Heitinga'da is yapacaktır,Melo ile birlikte psikolojik olarak da rakibi sindirecek 2.bir adam geliyor demektir aynı zamanda.

Valla kimin ne yaptığını bilmem.

Semih tek başına yetersiz,Zan bi yere kadar,Dany saatli bomba,zaten gidecek.Chedjou umursuz,faydasız.

Heitinga şart.

Çok kötü bir oyuncu sırf Hollandalı diye yıllarca geçindi dünya futbolunda A.Madrid'in Everton'ın en kötü savunma oyuncusuydu gidince taraftarlar bayram yaptı. Hem ağır hem aptalca pozisyon hatası yapan, hiçbir özelliği olmayan Chedjou'dan hallice biri...

Kesinlikle Rholdolfo...

Brezilyalıyı alamayınca Everton'ın nerdeyse üstüne para vereceği Heitangaya atladık sanırım ulan Chedjou-Heitanga ikilisi yılın balonu el bombası olur.. Gökhan-Semih ikilisi her konuda basar bu kazma yabancılara...

Yönetim bi bırakın gidin ya... Chedjou-Dany-Heitanga mal mısınız!! Bir salakta Franco-Escude ikilisini almış!!

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Abdullah Kiğılı’nın açıklamalarına bir anlam veremediklerini, Bruma konusunun Galatasaray’ın bir iç planlama meselesi olduğunu kaydederek, “Yurt içinde ve yurt dışında şikeden ceza almış bir kulübün sözcüsünün etik değerlerden bahsetmesi komik oluyor” dedi.

Lucas Neill nere Heitanga nere? Bırakın şu EPL hayranlığını Heitanga'nın mallığı yeni değil Avrupa şampiyonasında İspanya'da İngiltere'de her yerde maldı... Heitanga...

Yabancı bi stoper alacaksak en azından kaliteli kendini kanıtlamış bi adam olsun da bi işe yarasın zaten kontenjanımız Dany,Chedjou gibi yabancı stoperlerle dolu bir yenisini daha kaldıramaz bu kulüp

eorzZ2.jpg

Gelir mi?

elazıg akhisar 2 olursa şaşırma.

Su Olcan'i degil Yigit'i alan hocaya bin selam olsun..Suan hucum hattimizda bu kadar etkili adam yok.

Simdi cok bilmisler kizacak ama bize Egemen korkmaz gibi rakibi bezdiren yürekten oynayan bir stoper lazim,Semih ve Chedjodan hic bir forvet cekinmez

Ulan yemin ederim bu Ümit'e agir küfürler etmek istiyorum ama bir ayi icin bu deger mi, yakisir mi? Yakismaz tabi.

Ulan Bruma transferini Güiza transferi ile kiyasliyor birde Güiza transferini daha mantikli buluyor ayi.

19 yasinda olan bir Bruma'dan bahsediyoruz, kendi yas grubunun en iyilerinden. Medya inanilmaz sekilde Bruma ya yükleniyor. Eger yönetim sezon sonu bunun etkisini kaldirmayip Bruma yi elden cikartmak isterse acayip üzülürüm, sinirlenirim.

Ciddiyim igreniyorum artik bu ülke den. Bu nasil kafa? Cacik olmaz bu ülkeden, futbol anlaminda.

heitinga nedir ya??? aykut demir, serdar tasci, ömer toprak gibi isimleri kaptirip bunlardan kat kat daha kötü olan bi stoperi mi alacaklar

Heitinga çok iyi olur. Bazı arkadaşlar boş boş konuşuyorlar kaç kere izlediyseler.

Ekstra olarak sağ bek olarakda oynuyor. İşimize çok yaracayak. Yeni bir Lugano olacak kendisi.

Tecrübesi ile Ujfalusi etkisi verecektir.

ben hiç bi yerde bu chedjou nun yılın stoper seçildiğini göremedim fransada.hatta en iyi 11 lerde bile yok.nerden uydurulmuş bu en iyi stoper lafı.herksin dilinde bu var ama kaynağı ne bunun,adı ortaya çıktığından beridirde diyorum,yok öle bişey çünki hiç bi yerde ismi bile geçmiyor yılın stoperiymiş.

Heitinga normalde kalbur üstü bir adam ama bizim şu defansımızda her türlü iş yapar.

Tabii kontenjanı düşününce gerekli mi gereksiz mi tartışılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt