Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray Günter iyi olur ama Heitinga alınacaksa hem Dany hem Chedjou gönderilmeli

Heitinga 6 aylığına kiralanmış olsaydı fena olmazdı ama 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllığına anlaşmak mantıklı olmaz. En azından sene sonuna kadar idare ederdi sonra iyi bir oyuncu alınabilirdi.

la heitıngayı beğenmiyorsunuz ya...takımda stoper gibi stoper yok alla alla lazım bu takıma stoper

Hayir Tanju, yilin stoper secildi. Ama sadece farkli bir gazete tarafindan. Ama cogu kisi genelleme yapiyor. Hatalari bu.

Haklısın dediğin gibi de olabilir. Ama sonuç olarak sıradan bir gazetenin kendi arasında yaptığı bir 11 e seçildi. Yoksa resmi bir kurum tarafından Fransa'nın en iyi stoperi seçilmedi. Çok ciddiye alınacak birşey değildi ama bizimkiler nedense bunu çok ciddiye aldı.

Heitinga gelir mi gelmez mi bilemem. Ama hic bir transfer ön yargili yaklasmam.

Chejdou hakinda iyi konusduk da ne cikdi?.. Ujfalusi hakinda da cogu kis "yok yasli, yok cöp " dedi... Hatirlatirim.

Bekleyip görecez

Bize 1 sınıf bir stoper lazım arkadaşlar.Chedjou,Heitinga gibi adamlar 3 .sınıf 90 yılların stoperleri.Bizden uzak dursunlar yahu.Mesela Dany'de beyin olsa tam bizim istediğimiz stoper.Ama adamda nasıl bir özgüven varsa artık.

Ümit Özat: Trabzon'a kupasini Aziz Yildirim'mi vermiyor? Sadri Sener niye birsey söylemiyor, neden Hep IHO? Verirse TFF verir, hak ve hukuk var! diyor. 2dk. önce Aziz Yildirim'a kumpas kuruldu dedi. Birde hak ve hukuktan bahsediyor.. Tüm hukuki kararlar ayni. Mahkeme, UEFA, CAS, Yargitay.. Neden hala kumpas diyor bu öküz?

Yemin ediyorum yok böyle beyinsizler. Bu fenerliler gercekten salak. Ama nasil böyle salaklari ekrana cikarirlar. Birde hakliymis gibi konusuyor :D

Iste tam senin gibiler izlesin diye cikariyorlar Ümit gibi hanzolari ekrana,yanlis anlama bende izliyordum eskiden,artik izlemiyorum,sadece bizim takimla ilgileniyorum ve kafam rahat

Iste tam senin gibiler izlesin diye cikariyorlar Ümit gibi hanzolari ekrana,yanlis anlama bende izliyordum eskiden,artik izlemiyorum,sadece bizim takimla ilgileniyorum ve kafam rahat

Ben Türkiye'nin rezilligini görmek icin izliyorum. Insanlari nasil uyutuyorlar, cok hosuma gidiyor. Milleti aptal yerine koyuyorlar, kimse sesini cikaramiyor. Benim kafamda rahat.

Mesela Kurt Zouma'yı alamazmıyız? Ona buna sağlam para bayılacağına böyle adamlar al abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt