Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Alternatiflerin icinde hep en vasatını alma gibi bir durumumuz var,hicbir transferin özelinde demiyorum bunu yıllardan süregelen bir durum,özelikle yerli transferde bu cok net...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, ama 25%i Trabzona gidecek.
Beyler Sivas Kayseri macini izleyen varmißNasil gidiyor mac?ikinci yari Sivasa yüklenmek istiyorum
Internette bakiyorum da Gremio'lular Rhodolfo gitmesin istiyorlar, Everton taraftarlari da Heitinga'dan bir kurtulsak diye bekliyorlar. Heitinga olacaksa... bilmiyorum yani.
Beyler Burak'ı Lazio istiyormuş.Sizce ne kadar para verseler makul olur? Juve Matri kazmasını üzüle ağlaya Milan'a 11m'a sattı.Milan yarım dönem dayanamadı.Bizde 12-13m gibi bir ücrete satabilirsek bence satabiliriz.Çünkü +30 olacak Burak.Bir daha para kazanamayız.Burak'ın yerini doldurmamız imkansız.Ancak orta alanı 5'leyerek bu durumu çözmeye çalışabiliriz.
Sao Paulo nun oyuncusu Rhodolfo
Tolgay Hamburg ile sözlesme yenilemeyecegini söylemis,su ara teklif yapsak satar Hamburg,zaten 3 milyon euro teklif ettigimiz konusuluyor.
Soldaki Rhodolfo mu?
Attı Sivas.
Süper olur Tolgay ama o bölge cok siser. Yekta veya Emre Colak gitmesi lazim.