Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Signore Türk diye bi eleman var Twitter'da. Asaletin Yeter tayfasından.

Güvenilir 2-3 kişiden biri bunlar yani. Ondan şaşırdım.

Ne bileyim, Guarin, Gaston Ramirez gibi isimler bazen telaffuz edilince, acaba mı demedim değil

Hajro türk olmicaksa niye alindi, anlamiyorum zaten.

Yönetimin bi bildikleri var da aldilar diyoruz...türk olacak..berki AB kontenjan olayi olacak diye...

AMA birsey olmyior...

Signore Türk diye bi eleman var Twitter'da. Asaletin Yeter tayfasından.

Güvenilir 2-3 kişiden biri bunlar yani. Ondan şaşırdım.

Ne bileyim, Guarin, Gaston Ramirez gibi isimler bazen telaffuz edilince, acaba mı demedim değil

Ha Hajronun yerine saydiklarindan birise gelecekse gidebilir, sorun yok.:D

O Signore Türkün linkini bi atsana Onur.

Hajro türk olmicaksa niye alindi, anlamiyorum zaten.

Yönetimin bi bildikleri var da aldilar diyoruz...türk olacak..berki AB kontenjan olayi olacak diye...

AMA birsey olmyior...

Belki pasaportu almasi biraz süre alacak. Oraya kadar biryerde oynasin ki dünya kupasina gidebilsin. Mantiksiz olmaz bence.

Ha Hajronun yerine saydiklarindan birise gelecekse gidebilir, sorun yok.:D

O Signore Türkün linkini bi atsana Onur.

Teldeyim, link atmayı beceremedim ama burdan bulursun.

[attachment=7125:Screenshot_2014-01-26-14-38-32.png]

Ekli dosyalar

• Screenshot_2014-01-26-14-38-32.webp
    Screenshot_2014-01-26-14-38-32.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 216
Sacmaliga bak.

Dedik burda 100 defa yabanci olacaksa son yillarin en sacma transferi diye. Ayni sekilde yine cocuga yazik olacagini yazdik. Dünya kupasi var elbette oynamali sürekli.

Yönetim iyice sacmaladi bu dönem. Cöp üstüne cöp. Umut, Salih, simdi Heitinga.

Sacmaliga bak.

Dedik burda 100 defa yabanci olacaksa son yillarin en sacma transferi diye. Ayni sekilde yine cocuga yazik olacagini yazdik. Dünya kupasi var elbette oynamali sürekli.

3 transfer yeterdi.

Hakan Çalhanoğlu(Hamburg)

Fabio Coentrao (R.Madrid)

Tarık Çamdal (Eskişehirspor)- sezon sonu veya hemen.

3 transfer yeterdi.

Hakan Çalhanoğlu(Hamburg)

Fabio Coentrao (R.Madrid)

Tarık Çamdal (Eskişehirspor)- sezon sonu veya hemen.

Sen git Tarik'a seni alacagiz diye söz ver, cocuk genc yasta senin yüzünden kadro disi kalsin. Sonra Eskisehir para talep edince cimrilik yap, git üstüne cöpün önde gideni Salih'e yaklasik 3 milyon ver. Saka gibi. Komedi ya resmen.

Ver Tarik icin 1 veya 1.5 milyon al. Salih nedir?

Ben böyle saçma transfer politikası görmedim

İhtımaller üzerine transfer yapıyoruz

Stoper trasnferı gelmezse herseyi unutun

Gerçi vizyonsuzlar heıtınga alır gelir şimdi

Riera'dan kurtulmak istiyoruz. En kötü ihtimal sezon sonu şutlanacak. Öte yandan, Riera bu sezon belli bir maçın üzerinde oynarsa sözleşmesi otomatik uzayacağı için bu sezonun ikinci yarısı da pek oynatamayacağız. O zaman bu adama sezonun ikinci yarısındaki alacaklarını ödeyip şimdiden neden kapının önüne koymuyoruz ve kontenjan açmıyoruz? Ben akıl erdiremiyorum yönetime.

Birde su Salih'in Fenerbahce macindan sonra yaptigi konusma icin onu öven ve gelsin diyen egitimsiz taraftarlar var ya.. Peh.. Sirf zarar bunlar kulüp icin. Türkiye'de ne kolay milyonlar kazaniliyor arkadas.

Adam cikip konusuyor, konustugu icin gelsin deniliyor.

Sacmaliga bak.

Bence Umut olacak. Milyonlar filan dökmedik, riske atmaya değer. Ayrıca Koray da gelirse gayet güzel olur.

Sizlere bir soru.

1. Güçlü defans ve ortalama atak kalitesi.

2. Ortalama defans ve güçlü atak.

Sizce takım kadro yapısı olarak hangisi daha önemli. Bence 2. seçenek daha önemli. Özellikle lig maçlarında yüksek hücum gücüyle ilk yarı 2 gol bulunursa rakibin direnci kırılır ve maç daha kolay geçer hatta farka bile gidilebilinir. Eğer 1. seçenek olursa gol bulmak zorlaştıkça rakibin direnci artacaktır ve özellikle deplasman maçları sıkıntılı geçebilir. Ayrıca en iyi defans oyuncuları ve kaleciler bile sık sık hata yapabiliyorlar. Bu yüzden önce ofans gücü derim.

Mancini'nin 1. seçenekteki takımı istiyor gibi gözüküyor. Transferlerde ona göre yapılıyor.

Sizlere bir soru.

1. Güçlü defans ve ortalama atak kalitesi.

2. Ortalama defans ve güçlü atak.

Sizce takım kadro yapısı olarak hangisi daha önemli. Bence 2. seçenek daha önemli. Özellikle lig maçlarında yüksek hücum gücüyle ilk yarı 2 gol bulunursa rakibin direnci kırılır ve maç daha kolay geçer hatta farka bile gidilebilinir. Eğer 1. seçenek olursa gol bulmak zorlaştıkça rakibin direnci artacaktır ve özellikle deplasman maçları sıkıntılı geçebilir. Ayrıca en iyi defans oyuncuları ve kaleciler bile sık sık hata yapabiliyorlar. Bu yüzden önce ofans gücü derim.

Mancini'nin 1. seçenekteki takımı istiyor gibi gözüküyor. Transferlerde ona göre yapılıyor.

Ligimiz için ikinci, Avrupa için ilk seçenek.

Geçen gün yolda yürüyorum. Hayri türk olmayınca yürümekten vazgeçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt