Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener yarin sampiyon oluyor yenerse, biz artik onumuze bakalim, bide forvet arayasina gecsek iyi olur bidaki sezon icin. Drogba ya guvenip santrafor almamak aptallik olur bidaki sezona.

aysala söyleyin kurumsallaşsın aceleye gerek yok...

her hafta bir transfer yeauhhhh....

yönetim istafa diyerek sacma ve gereksiz bi çıkış yapmak istemıyorum ama yönetim aklını başına al bu iş boyle gitmiycek gibi görünüyor bence

gidin heitanga yı alın bari mıçmışken iyice sıvayın. salih ceyhun sabri heitinga haydaaaa.....

Be7bdr3IIAEJcwz.jpg:large

Serefsizlere bakin ya :happy::happy::happy:

Bide düştükleri gün çektirsinler bir resim ;)

puan da kaybettik şükürler olsun yarın dany gider hjroviç açıklanır bizde buna seviniriz

Zaten bir kere transferin son günleri gelmeden transferi bitirseydi yönetim şaşırırdım.

Aylardır söylüyoruz...

Bu takıma ciddi türkler şart...

Salih'i aldık Sabri'den kurtulduk evet. Sabri'den kötüsünü bile aldık ya..

Ruhsuzlar.. Gurur duysunlar eserleriyle!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

transfere ihtiyacımız yok eğer para varsa başganda dany riera amrabat bunlara versinde takımdan uzaklaştırsın..... gerise gelir zaten...

Gazımız alınır diyorsun

aynen renktaş fena sinirliyim bugun bu futbolu hiç kabullenemıyorum şamp olmayalım ama futbol görelim haksımıyım allah askına ya fark olmus 7,8,10 bu futbolla şamp zor belkı ama oynayın be kardesım oynayında çabaladılar dıye en azından :(

takımın ofans gücü yerlerdeyken ve üstelikte bruma sakatlanmışken yapılan tek transfer hayroviç oda ne olduğu belirsiz. adam salihi sağ forvet sanıyor bir ara baktım salih drogbayla forveti ikilemiş. umarım transfer sezonu kapanmadan yabancı bir forvet alırız.

Taktiğe kim karar veriyor Eboue mi?

Taktiği belirleyen mancini. Taktik lesh se Mancinide lesh tir. Yanlış hoca seçimi yaptık.

bence alınabılcek en ıyı hocalrdan bırını aldık ama bazen bazı seyler uyusmaz örnekleride var dünya futbolunda bunun taktiğin leş olmasının sebebi o taktiğe mecbur bırakılan 6+0+4 sistemi ve isteksiz futbolculardır bence ....

simdi gorursunuz yarin bir stoper aciklarlar, sorun cunku stoperde ya:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt