Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen renktaş fena sinirliyim bugun bu futbolu hiç kabullenemıyorum şamp olmayalım ama futbol görelim haksımıyım allah askına ya fark olmus 7,8,10 bu futbolla şamp zor belkı ama oynayın be kardesım oynayında çabaladılar dıye en azından :(

Bunların gün gelir hesabı sorulur bu kadar mı ruhsuz olur bir takım

Takım gol yemıyecek ,takım mücadele edecek,

Takımın fizik kalıtesı yukselecek

Antep takımının basında 20 gün hocası yoktu

Bizi sahadan sildi

55 ten sonra kim ayakta kaldı su takımda

Gercekten İtalyan işi çok iyi

Ne çalıştırmış takımı fiziği ile övündüğümüz drogba nın dili asagı düsecektı nerdeyse

Ama 20 gün antreman yapamdı der biri şimdi

Bire müslim 20 gün antreman yapmayan adamın sahada ne işi var

Hani çalışan adam formayı hak edıyordu

Drogbanın sözlesmesınde madde var galiba her maç oynar diye

Be7bdr3IIAEJcwz.jpg:large

Serefsizlere bakin ya :happy::happy::happy:

%25C3%25BCnal-aysal-aziz-y%25C4%25B1ld%25C4%25B1r%25C4%25B1m-fikret-orman_433939.jpg

yakında açıklama gelir puan farkı 10 değil 7 diye (arenadaki fb maçına itafen)

sansal'in dedigine göre salih'in özmevkisi forvet arkasiymis :)

ümit davala tarzinda bir topcuya benzettim ben bugün

luce ümiti sag acik oynatirdi

mancini de salihi o tarzda kullanmaya calisiyor olabilir

Takimda bir Melo var vallah.

Sneijder de elinden geleni yapiyor ama yanindakiler futbol fakiri olunca adam da delirdi sonunda..

Bunların gün gelir hesabı sorulur bu kadar mı ruhsuz olur bir takım

Takım gol yemıyecek ,takım mücadele edecek,

Takımın fizik kalıtesı yukselecek

Antep takımının basında 20 gün hocası yoktu

Bizi sahadan sildi

55 ten sonra kim ayakta kaldı su takımda

Gercekten İtalyan işi çok iyi

Ne çalıştırmış takımı fiziği ile övündüğümüz drogba nın dili asagı düsecektı nerdeyse

Ama 20 gün antreman yapamdı der biri şimdi

Bire müslim 20 gün antreman yapmayan adamın sahada ne işi var

Hani çalışan adam formayı hak edıyordu

Drogbanın sözlesmesınde madde var galiba her maç oynar diye

dediklerinin %80 katılıyorum mancini bizi ilk yarı cok umutlandırdı sezon arası da sezon arası ...sezon arasını ıyı gecrcez ben futbolcuları onlarda benı tanıycak ne bılım fiziği yukarı cıkrcazkondısyonumz asada onu guclendrcez falan fıstık nerde sıfır aynı tas aynı hamam ayıp ya ayıp şamp bahsetmek bıle benc ebu futbolu gordukden sonra futbola hakarettır oynayın ama adam gıbı oynayın baska bı beklentım yok ligden

Takimda bir Melo var vallah.

Sneijder de elinden geleni yapiyor ama yanindakiler futbol fakiri olunca adam da delirdi sonunda..

aynen bak sneijder konusunda dedğinin altına imzamı atıyorum bu futbol sebeblerinden bırıde kadronun uyumsuzlugu sneijderimiz var soldan bindiren sabrimiz var ayıp ya ayıppp

Bugünde yazdım çok saçma işler yapıldı ve 6 ayda gelinen nokta pozisyona bile giremeyen bir takım.

Porto mu olacaksın. O iş TV'de iddia yorumlarken scout şefi ilan edilen Emre Utkucan ile değil, Arsenal, Porto, Dortmund'un scout ekiplerinden transfer yaparak olur.

Scout ekibiymiş. Salih Dursun gibi mevkisi belli olmayan bir adamı alırken hangi olumlu raporu verdiniz de bu adama o kadar para verildi.

Birazdan Şükrü Ergün çıkar ''10 puanlık farkı kapatacağız'' diye açıklama yapar, olay kapanır. Büyütmeyin bu kadar.

O değilde ben Selçuktan nefret etmeye başladım.

Hem kendine hem bizlere hemde Galatasaray'a ihanet etti

Sezon sonu yollar ayrılmalı.

27 yaşında bir türk futbolcu İstanbul'da böyle kayboluyorsa vay Türk Futbolunun haline

Son olarakta türkfutbolun başında olan terim,bi günün bi gününü tutsun ya

Ntv de altyazıda gördüm"Fatih terim:Yabancı sınırı kalksın demiyorum,ama belirli kriterler getirmeli

demiş.

Gelme ihtimali olmayan bir Mata ile Sneijder kiyaslamasi yapip ortami germekteki amacin nedir? Soyadin da cok manidar nedense.

$

Evet ortaligi karistirmak adina girdim buraya. Bu "manidar" lafi son anda n yazikki Türkiye gündeminden düsmüyor. Ben bu kiyaslamayi baslatmadim, sadece bitirdim. Cünkü burada Sneijder´in üzerine Mata´yitercih etmicek olanlar vardi.

Evet ortaligi karistirmak adina girdim buraya. Bu "manidar" lafi son anda n yazikki Türkiye gündeminden düsmüyor. Ben bu kiyaslamayi baslatmadim, sadece bitirdim. Cünkü burada Sneijder´in üzerine Mata´ya tercih etmicek olanlar vardi.

Onlar gibi gereksiz yorumlara gerek yok o zaman elimizdeki Sneijder. Mata'nin gelme ihtimali de yoktu.

$

O değilde ben Selçuktan nefret etmeye başladım.

Hem kendine hem bizlere hemde Galatasaray'a ihanet etti

Sezon sonu yollar ayrılmalı.

27 yaşında bir türk futbolcu İstanbul'da böyle kayboluyorsa vay Türk Futbolunun haline

Son olarakta türkfutbolun başında olan terim,bi günün bi gününü tutsun ya

Ntv de altyazıda gördüm"Fatih terim:Yabancı sınırı kalksın demiyorum,ama belirli kriterler getirmeli

demiş.

kardes sezon basından beri selçukta bi düşüşlük olduguna hemfikiriz ama sunuda göz ardı temeyelım selçuk bugunde dahıl olmak uzere maçlara hep yerınde değil bi sağ kanat bi sol kanat oynadı sezon boyunca oda bunun formuna ıllakı etkıledı tam kanat değil belki ama sag yakın oynadagıda oldu sola yakın oynadgıda ama genel ıtıbaryle evet haklsın formsuz ama sözlesme falan iptal etmeye satmaya falanda gerek yok okadarda değil tabi saygılar...

Takımda Arda gibi yaratıcı oyuncu yok.Takım bunun eksikliğini yaşıyor.Sol açık Sabri sağ açık Salih. Bu takımdan ne beklersin. selçuk bir an önce kenara çekilip Yekta'ya forma verilmeli. Dany ,Amraat ,Riera yollanıp mümkünse bir stoper bir de yaratıcı kanat forvet alınmalı.Drogba bitmiş uzatmaları oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt