Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda Sabri, Hakan Balta, Umut gibi hem yeteneksiz hem ruhsuz ve durarak oynayan oyuncular varken; kurtarıcı diye oyuna yeteneksiz Ceyhun, Salih ve Amrabat girerken siz Selçuk'a takmışsınız..

Selçuk bu haliyle bili bunların hepsinden iyidir. Yanında Melo oynasa performansı daha da artar.

Daha büyük sorunlarımız var malesef..

Chelsea bizi paketler, ilk macta avantajli skoru alirlar sonra Ingiltere de bizi doverler biz boyle oynarsak..

Fatih Terim olsaydı darmaduman ederdik onları ah Fatih hocam ah sene bu takımdan yollayanlar utansın

ironi yaparken bile iğrendim lan bide ciddi ciddi savunanlar var bu adamı

Seneye 5 yabancılı kadromuz Herşey silbaştan çok para lazım çok:(

muslera

veysel ömer semih telles

bruma melo tolgay hakan çalhanoğlu

sneijder

mevlüt erdinç

Takımda Sabri, Hakan Balta, Umut gibi hem yeteneksiz hem ruhsuz ve durarak oynayan oyuncular varken; kurtarıcı diye oyuna yeteneksiz Ceyhun, Salih ve Amrabat girerken siz Selçuk'a takmışsınız..

Selçuk bu haliyle bili bunların hepsinden iyidir. Yanında Melo oynasa performansı daha da artar.

Daha büyük sorunlarımız var malesef..

En büyük sorun Selçuk leş bir şekilde oynamsına rağmen bunu görmeyip farklı bahaneler bulmak bence.

fatih terimin gitmesinden çok mancini tercihi biraz şüpheli bi tercihti, ne yazıkki gidişat da manicininin yanlış bi tercih olacağını gösteriyor. bize devrim yapacak bi futbol profesörü lazımdı.

Yazıp yazıp siliyorum arkadaşlar.çıkın bi hava alın.valla tepem attı benim.eminim sizde aynı duygularo yaşıyor sunuzdur.şu an çok ağır laflar ediliyor.balkona çıkın bi sigara yakın kafanızı toplayın en iyisi.

Kafayi yiyecegim gercekten. Elimizle veriyoruz su serefsizlere sampiyonlugu.

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin ekime kadar.

fatih terimin gitmesinden çok mancini tercihi biraz şüpheli bi tercihti, ne yazıkki gidişat da manicininin yanlış bi tercih olacağını gösteriyor. bize devrim yapacak bi futbol profesörü lazımdı.

[attachment=7135:upload_2014-1-26_23-31-42.jpeg]

Başarısız olabilirdi ama uyuşuk olan adam Drogba dahi olsa gözünün yaşına bakmazdı. Tempo tempo tempo. Ah ah.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-26_23-31-42.webp
    upload_2014-1-26_23-31-42.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 175
Takım leş dolu. Mancini de her maç leşleri ilk 11 e dolduruyor.

Bu kadar saçma kadro tercihi olan bi hoca görmedim ben Hagi dahil.

Bizi hep bu yanlıs tercihler bitiriyor hep,Terim'in gitmesi ne kadar dogru bir olaysa Mancini de bi o kadar yanlıstı,bu takım gecmisten günümüze hep atak oynamıstır,25 yasındayım tabii 80 leri ve daha öncesini bilmiyorum ama 94-95'den beri izliyorum,maddi olarak en rezil oldugumuz dönemde bile 3.sınıf topcuların oldugu dönemlerde bile hep atak oynayan agresif bir takım vardı,kaybetse bile bu takım hep atak oynadı,ben hic defans yapan,geride bekleyen 5 stoper 3 ön liberoyla oynayan bir Galatasaray hatırlamıyorum...

Jürgen klop tek gecerim. Misyonuda tamamladı dortmunda . Zorlasak keşke. Ömür boyu sözleşme teklif ederim buna

Hayır tek sorun selçuk değil ama en büyük sorun selçuk

En büyük sorun olduğuna katılmıyorum, senin görüşün öyle olabilir tabi ki..

En büyük sorun 3 lü defans, daha sonra yabancı sınırlaması, yeteneksiz oyuncular, forvetlerin formsuzluğu,vs... daha on tane daha madde sayarım, ondan sonra Selçuk'un formsuzluğunu koyarım bende..

Umarım takım düzelir Chelsea maçına kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt