Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanın burda boşa konuşuyoruz herşey hocaya bağlı. victoria,flerquin,emre aşık ayhanlarla barcelonayı dize getiren lucescunun da elinde kıt imkanlar vardı ama oynatmayı bilen oynatıyor

Fatih Terim hayatı boyunca devletin adamı olmuştur.

Gecmiste İtalya'ya gitmesi ve dün milli takıma gitmesi hep bu yuzdendir. Adamın derdi önce devlet sonra Galatasaraydir.

İtalya ile bozulan iliskiler Sonucu olusan İtalya nefreti dinsin diye yapılan sosyal mühendislik Hakan'ı İnter'e Terim'i Milan'a taşımıştır. Yoksa hangi akıllı insan muhteşem noktaya gelmiş 2000 takımını bırakıp giderdi.

Bugün olan da milli duyguların yumuşaması artık durmalı diyen bir devlet aklının sonucudur. Tek basına futbol bu işi çözemezse de önemli bir parçasıdır.

Bugün konuşulanlara gelirsek, Amrabat Dany Sercan Yiğit transferleri hep ülkeme de yarasın transferleridir. Bu oyuncuların muadilleri çok daha ucuz maliyetle dışarıdan yapilabilirdi. Gurbetçi bazı oyuncular ya da başka yabancılar. Böylece ciddi bonservis bedelleri ülkede kalmıştır.

Fatih Terim yine de çok önemli bir galatasaraylıdır. Baskandan da gelmiş gecmis tüm futbolculardan da önemli bir kişiliktir Galatasaray icin. Maalesef öncelikleri farklıdır.

IYi hatirlarim ozamanlari Juve ile macimiz vardi, Apo italyada tutukkluyudu ve bize vermek istemiyorlardi =) Yoksa neden bizim iyi ler tek italya ya gitsin, ispanya da var ingiltere de, ama obürleri ancak daha dandik ispanyol takimlara gittli ler

Olcan Olcan deniyor da seneye oldu da alırsak yuhalarsınız. Türk futbolcusunun peak'i 27-28 yaşıdır.

Olcan tam o peak'te. Seneye ve ondan sonrası Selçuk Inan gibi serbest düşüş. Son 10 yılda 1 tane varsa 28-29 yaşından sonra coşan Türk futbolcu dediğimi geri alırım.

Oyuncu buldun da yaşı mı kaldı 32-33 değil ya?

Felix Magath Terim vari sert bir hocadır, her işe karışır her şeyi yönetir, Ersun gibi kondusyon hocasıdır aynı zamanda. 10 numara ile oynamayı sever ama Sneijder'le sanmam.

Antalya dan su Emrah Bassan i alsak iyi olur, bizde oyle bir kanat bile yok, vardi ama oda sakatlandi malesef.. Hem Turk iste.

IYi hatirlarim ozamanlari Juve ile macimiz vardi, Apo italyada tutukkluyudu ve bize vermek istemiyorlardi =) Yoksa neden bizim iyi ler tek italya ya gitsin, ispanya da var ingiltere de, ama obürleri ancak daha dandik ispanyol takimlara gittli ler

Fatih Terim'in gittikten sonra Baskan Süren'e küfürler ettigi sarhoş bir telefon bağlantısı vardır o zamanların Show Tv'sinde, o konuşmasında da söyler zorunda kalarak gittiğini.

-------------------muslera------------

emre can-----semih--------gökhan zan------telles

-----------melo------umut gündoğan----------

--------------emre çolak-------------------

-------hajrovic----------------sneijder

----------------drogba-------------------

iyi gibi:)

Felix Magath Terim vari sert bir hocadır, her işe karışır her şeyi yönetir, Ersun gibi kondusyon hocasıdır aynı zamanda. 10 numara ile oynamayı sever ama Sneijder'le sanmam.

akşam aklıma gelmedi değil.yaptırdığı ağır idmanların daha ağırını yaptırmak lazım bizim umursamazlara.

Senol Günes'i cok istiyordum Terim gittiginde,10 numara adamdır artı kaliteli de bir antrenördür,TS ile 2 kez 82 puanla sampiyonluk kacırmıs bu adam(biri sikeli sezon),Milli Takım'da yaptıkları ortada,en önemlisi de bu adamın takımı ne oynadıgını bilir bir sistemi vardır yani,ama sanırım bizim tarafımızdan hic düsünülmedi kendisi,kendisi de bir İstanbul takımı calıstırmayı istemiyor galiba...

sağdan hajrovic ters ayaklı,soldan sneijder sağ ayaklı ne güzel akarlar şutlarıyla...umut gündoğan ve emre ortada oynamalı meloyla.

Hayırdır arkadaşlar Mancini istifamı etti?

Yeni haber varmı diye bakınayım dedim 4 sayfa T.D adayları ve isimleriyle dolu. Bişey mi kaçırdım ben?

------------Muslera--------------

Salih----Semih----Balta-----Telles (defans les biliyorum)

-----Selcuk---Melo---Emre C.---- (napim artik)

-------Hajrovic-----Sneijder-------(ancak bunlar beraber anlasirlar)

-------------Drogba--------------(yedek birakamadigin adam iste)

boyle birsey oluyor, begenmedim ama neyse..

Takımın sorunu bence kadro yetersizligi dizilis felan degil takımda melo muslera birazda semih dısında basarıya doymusluk var sadece cl maclarını önemsiyolar görürsünüz chelsea macında elermiyiz bilmem ama cok daha iyi oynucamıza eminim

Yalnız ibrahimin oynaması skandal üstüne düşmek gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt