Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.025
- 23.567
- 3.723
Teşekkür ederim cevabın icin. Sunu söylemem gerek bu senenin takımının temiz olduğunu söylemiştim. Ayrıca su da mümkün henüz ortaya çıkmamış bir sekilde şike de yapıyor olabilirler. Bu durum ortaya çıkarsa elbette temiz diyemeyiz.
Bu ülke de şike tabi ki o sene başlamadı. Geçmişte bizim cenahtan da bulaşanlar, bulaşmaya tenezzül edenler olmuş olabilir. Bunları da düşünüyorum ben bir taraftar olarak her zaman. Bilmiyorum çünkü benden öncesini.
Ama şu var benim gözlemlediğim şudur kendi takımım adına. Galatasaray kulubü gidip oyuncu, yönetici, idareci bağlamaz. Eğer bir şeyler yapıyorsa bunun ortamını çok önceden lobisi ile hazırlar.
Bu yüzdendir ki ülke de ÇOĞU ANADOLU KULÜP YÖNETİCİSİ TARAFINDAN ÇOK SEVİLMEZ. TRANSFER PAZARINDA HEP FENERBAHÇE ÖNDEDİR. ÇÜNKÜ ARALARINDA O KADAR DİYALOG YOK FUTBOL DIŞI.
Ama bizim yönetimin ve o yönetimleri oraya getirenlerin ÇOK DERİN BİR HAFIZASI var.
O derin hafıza öyle bir şey ki ÇİLE ÇEKMEYİ VE ÇEKTİRMEYİ KABUL EDER AMA KENDİNİ GERİ ÇEKTİĞİ YIL BİLE EN ANLAŞAMADIĞI SİYASİLER VE FUTBOL YÖNETİCİLERİ İLE BİLE MASAYA OTURABİLİR.
Biz burada yönetime sallarken BU SENE BELKİ DE FENERBAHÇE'YE ŞAMPİYONLUK YOLUNU AÇARKEN SENEYE 4.YILDIZ YOLUNU DA AÇIYORLARDIR.
Bu benim hissiyatım tamamen.
Bu çok dürüst bir şey mi değil.Ama ayak işi değil.
Bu yüzdendir ki Fenerbahçe ve bir X takım gibi tape'ye giren şikesi olmaz. Çünkü tape'ye girerse o girdiği adam sıradan adam değil SİYASETİN 1 -2 NUMARASI, VEYA ÜLKE TFF'sinin önden geleni olur.
EEE MEDYA BU KADAR SARI-LACİVERT İKEN, RAKİPLER BU KADAR AYAĞA DÜŞMEYİ GÖZE ALABİLİYORKEN BU ALIŞ-VERİŞİ DE BANA SORARSAN HELALLİK İLE YAPIYOR OLABİLİRLER.