Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünü maç ve ondan önceki maçlar için ben Manchini'yi çok hatalı görmüyorum. Oyuncuların hatası daha büyük. Kimin ne yaptığı belirsiz ( Muslera, Semih ve Melo hariç ) maçı ciddiye alma yok, hırs yok. Arada 8 puan fark var ve sen ciddiyetsiz şekilde oynuyorsun. Bu affedilir bir durum değil.

Tamam sonuçta bir maç. Yeneriz, yeniliriz. Ama böyle oynanmaz. Bakıyorum maça, özellikle 2.yarıda G.antep hücuma çıkıyor. Daha 50-60. dakikalar. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya ceza alanımıza giriyor. Biz ise pozisyona bile giremiyoruz.

Manchini sistem yüzünden hatalıdır. Bize uymayacak bir sistemi, hele de şu stoperler ile oynatmaya çalışıyor. Hoca'nın hatası %40 ise oyuncuların hatası %60'tır benim gözümde.

Umarım maç sonunda Hoca'nın yapmış olduğu açıklamaları dikkate alır yönetim. Adam çok net konuştu çünkü.

Evet 3 ayda bir hoca degistirelim.

Ya hocam yazdıklarımı çarptırma sende biliyorsun anlatmaya çalıştığımı , bu Türkiye'de belli bir şey kazandıran faktörler belli kaybettiren faktörler belli , Mancini çok iyi bir teknik adam ancak bu ülkeye büyük anlatmaya çalıştığım bundan ibaret.

Yoksa Mancini rezil , şöyle , böyle defolsun yerine Şenol Reis gelsin falan filan dediğim yok , maalesef renktaşımız olan bazıları gibi.

Kurumsal yapı düşkünü Ünal Aysal , yeni transferlerinin lisanslarını çıkaramıyor .

Kardeşim bu takım ister 3-6-1, ister 2-8-0, ister 4-6-0 oynasın. Bu kadro her ne olursa olsun Türkiye liginde her maç en az 2 gol atmalı.

lütfen şaka yaptığını söyle bana:)

Saçma saçma yorum yapacağınıza önce adam gibi okuyun.

Hoca şöyle böyle demiyorum hatalı ancak sistemden dolayı hatalı , oyuncular çok daha hatalı Mancini'ye göre , bu yüzden adam yönetimi , insan yönetimi futbolda çok daha önemli en azından bizim ligimizde kesinlikle öyle yani en azından daha çok iş yaptığı kesin , istersen çok harika bir sistemin olsun , oyuncular istemedikten ve oynamadıktan sonra o sistemin çöptür.

Mancini giderse Şenol Güneş TD sportif direktör Yılmaz Vural....

Takım ruhunu da geri kazanırız harika olur..

Kardeşim bu takım ister 3-6-1, ister 2-8-0, ister 4-6-0 oynasın. Bu kadro her ne olursa olsun Türkiye liginde her maç en az 2 gol atmalı.

Biz ligin en iyi orta sahasina sahipiz; Melo-Sneijder-Selçuk.

Fakat ofansif oyuncularimiz ya formsuz ya yeteneksiz oluyor.

Umut bu sene 0 lig golü atti, Drogba kaç maçtir formsuz, Amrabat berbat.

Kaldi bu forumun en çok elestirdigidi isimlerden biri. Burak.

Sen Sabri ve Eboue gibi berbat beklerle 3-5-2 oynamak istiyorsan çok çekersin.

Gözünü seveyim iyi haberler ver... Transfer yaptık de kanat aldık de ne bilim iyi şeyler söyle... Dany - Amrabat - Riera gitti de...

4-5 gündür bilgi ya da duyum alamıyorum maalesef. En son Riera ve Dany gidecek, Amrabat kalacak gibi görünüyor demiştim. Zaten dün maç sonunda hoca gerekeni söyledi. Bu 3 oyuncu gittiği an İzzet ve Alex'in lisansları çıkacak. Bruma da G.antep'e gitti gidecek. Ufak tefek detaylar kalmış.

Stoper alınacak. 1 veya 2 tane yerli alınıp transfer kapatılacak.

--------------------Muslera--------------------------

Salih---------Semih---------?--------------------Alex

-------------Melo-----Selçuk (Yekta/Umut/Emre)------

?------------------Sneijder-------------------------?

--------------------Burak----------------------------

Simdi yeni eve geldim de. Girdim Twittera. Ulan heryerde destek gs bilmem ne yaziyor. Sosyal medya da iki yazi yazinca neyi desteklemis oluyor , bu ne boka yariyor ben anlamiyorum..

--------------------Muslera--------------------------

Salih---------Semih---------?--------------------Alex

-------------Melo-----Selçuk (Yekta/Umut/Emre)------

?------------------Sneijder-------------------------?

--------------------Burak----------------------------

Hajrovic ve Hamit kanatlarda oynar.

Biz ligin en iyi orta sahasina sahipiz; Melo-Sneijder-Selçuk.

Fakat ofansif oyuncularimiz ya formsuz ya yeteneksiz oluyor.

Umut bu sene 0 lig golü atti, Drogba kaç maçtir formsuz, Amrabat berbat.

Kaldi bu forumun en çok elestirdigidi isimlerden biri. Burak.

Sen Sabri ve Eboue gibi berbat beklerle 3-5-2 oynamak istiyorsan çok çekersin.

Ofans hattımız yeteneksiz demeyelim; isteksiz ve maç seçiyor.

Sadece Sabri ve Eboue yüzünden 3-5-2 aksamıyor. Elindeki stoperlerin bu sistemi kaldıramaz. Her maç pozisyon verir. Elinde seri, topu kullanmasını bilen ve ayaklarına hakim 2 stoperin varsa 3-5-2 oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt