- 21 Haziran 2011
- 27.547
- 7.491
- 2.238
Kayseri deplasmanı dışında her deplasmanda puan kaybı yaşamamız rezillik resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para konusu umrumda degil. Adamdan sprinterlik beklerseniz yanilirsiniz. Takim oyununda daima iyidir hamit. En iyi sabriden bile daha iyidir.
tamam işte bende onu diyorum Fatih hoca sol bek almak için kontenjan açmak amaçlı alperi istemişti
Biz 16 haftada 36 puan civarı alırız yine rahat rahat ama geçen seneki 71 puan bu sene şampiyon olmaya yetmez. Ondan önceki sene de 77 puan yapmışız mesela. Bu iki sezonda Fenerbahçe bu sezonki formunu gösterse yine şampiyon olamayacaktık yani. Mancini'nin etkisi burada çıkacak ortaya.
Fener bu sene çok ekstra puanlar aldı son dakikada.Biz de içerde Antalya Rize gibi takımlara puan verdik.Makas çok açıldı.Deplasmanda Mancini ile Kayseriler dışında kimseyi yenemedik.Deplasmanda daha çok zorlanırız bu oyunla.Geçen sene aldığımız 71 puanı geçeceğimizi sanmıyorum.
aslinda gönderilcek oyuncularin arasinda en cok danye üzülüyorum.
adam hic olmasa yüreyle oynuyordu. gecen sene sampiyon olduk cogu macta
o stoper oynuyordu tamam hata yapabiliyor ama yüreyle oyanayan adama
her zaman saygim var. asil bunu sormak lazim, madem chedjou danyden iyi degil
hadi iyi diyelim ama vazlasi degil ozaman niye bu transfer ?
Amrabat, Malaga'ya kiralanmış.
Polemik yaratmak istemiyorum ama hangi yürekten bahsediyorsun kardesim? Adamin surat sekli hep ayni. Vurdumduymaz herifin teki. Ben öyle özellikle savastigi didindigi hic bir mac hatirlamiyorum. Onun kadar rahat bir futbolcumuz yok sahada. O rahatligi da cok defa ters etki yapti.