Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri deplasmanı dışında her deplasmanda puan kaybı yaşamamız rezillik resmen.

Para konusu umrumda degil. Adamdan sprinterlik beklerseniz yanilirsiniz. Takim oyununda daima iyidir hamit. En iyi sabriden bile daha iyidir.

TAKIM DEFANSI denen seyi takimdaki en iyi uygulayan ilk adam Hamit dir zaten. Muslera ve Sabrinin demecleri var. Hep onlar aklima gelir. Muslera: topu alinca gözüm ilk Hamiti ariyor. Sabri: Hamit abi sahada olunca kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Bence bunlar yeter de artar bile. Takim savunmamiz gercekten cok kötü. Hamite salliyor millet ama Fatih hoca onu keyfinden oynatmiyordu her mac. Adamin yararlarini gören yok. Bizde herkes istatistik, bir iki calim, adam gecme endeksli. Hem Hamitin direge vurdugu toplar girse muazzam istatistik yapardi gecen sezon. Buna arti asistleri de vardi yeterince. Ben gecen sezondan cok Hamit ortasi hatirliyorum tehlikeli gol vuruslariyla sonlanan. Hamit bu takim icin önemli bir futbolcu, insallah azimli calisarak iyi bir sekilde geri döner.

aslinda gönderilcek oyuncularin arasinda en cok danye üzülüyorum.

adam hic olmasa yüreyle oynuyordu. gecen sene sampiyon olduk cogu macta

o stoper oynuyordu tamam hata yapabiliyor ama yüreyle oyanayan adama

her zaman saygim var. asil bunu sormak lazim, madem chedjou danyden iyi degil

hadi iyi diyelim ama vazlasi degil ozaman niye bu transfer ?

tamam işte bende onu diyorum Fatih hoca sol bek almak için kontenjan açmak amaçlı alperi istemişti

Aynı programda, Şansal'ın "hakkaten Melo'yu almayacak mısınız?" sorusu üzerine, Başkan'ın "Ben istikrarlı oyuncu severim, sezonun son maçlarında iyi oynamış olması beni etkilemez" dediğini hatırlıyorum.

Kısacası ben Fatih Terim'in, Melo'yu istemediği yönünde herhangi bir emare göremedim.

Biz 16 haftada 36 puan civarı alırız yine rahat rahat ama geçen seneki 71 puan bu sene şampiyon olmaya yetmez. Ondan önceki sene de 77 puan yapmışız mesela. Bu iki sezonda Fenerbahçe bu sezonki formunu gösterse yine şampiyon olamayacaktık yani. Mancini'nin etkisi burada çıkacak ortaya.

Fener bu sene çok ekstra puanlar aldı son dakikada.Biz de içerde Antalya Rize gibi takımlara puan verdik.Makas çok açıldı.Deplasmanda Mancini ile Kayseriler dışında kimseyi yenemedik.Deplasmanda daha çok zorlanırız bu oyunla.Geçen sene aldığımız 71 puanı geçeceğimizi sanmıyorum.

Rieraya taraftarın baskı yapması lazım top ayağına ne zaman gelince veya bir yerde görüldüğümünde yuhlanmalıdır burda istenmediğini açıkça belli etmemiz lazım yoksa bu adam hayatta gitmez.

Fener bu sene çok ekstra puanlar aldı son dakikada.Biz de içerde Antalya Rize gibi takımlara puan verdik.Makas çok açıldı.Deplasmanda Mancini ile Kayseriler dışında kimseyi yenemedik.Deplasmanda daha çok zorlanırız bu oyunla.Geçen sene aldığımız 71 puanı geçeceğimizi sanmıyorum.

Max 74 falan yaparız bu sene, o bile zor. Hele ki bu kadar sorunla uğraşırken 71 puana bile çıksak Mancini'yi kutlamak gerek.

aslinda gönderilcek oyuncularin arasinda en cok danye üzülüyorum.

adam hic olmasa yüreyle oynuyordu. gecen sene sampiyon olduk cogu macta

o stoper oynuyordu tamam hata yapabiliyor ama yüreyle oyanayan adama

her zaman saygim var. asil bunu sormak lazim, madem chedjou danyden iyi degil

hadi iyi diyelim ama vazlasi degil ozaman niye bu transfer ?

Polemik yaratmak istemiyorum ama hangi yürekten bahsediyorsun kardesim? Adamin surat sekli hep ayni. Vurdumduymaz herifin teki. Ben öyle özellikle savastigi didindigi hic bir mac hatirlamiyorum. Onun kadar rahat bir futbolcumuz yok sahada. O rahatligi da cok defa ters etki yapti.

yav ft nobetci golcu semihi istedi alamayinca yetmedi gitti yetenek dusmani umutu aldi,yetmez dedi cl de ön elemesiz katilacak takima antep ve kayseriden amrabat danyi aldi,daha durun dedi gitti yigiti sercani furkani ceyhunu gelecek vaad ediyorlar diyealdirdi,h.baltaya sozlesme yeniledi sabriyide kaptan yapti,1 yil chedjouda israr etti 6,5m euroya siradan bir stoperi aldirip son kazigini atti.Erman aydin veya muslera yerine laura denen mal bir kaleciyi aldirma cabalarini listeye ekleyebilirsiniz.Bu adamin transfer vizyonu tartisilirmi be,rezil ötesi

Polemik yaratmak istemiyorum ama hangi yürekten bahsediyorsun kardesim? Adamin surat sekli hep ayni. Vurdumduymaz herifin teki. Ben öyle özellikle savastigi didindigi hic bir mac hatirlamiyorum. Onun kadar rahat bir futbolcumuz yok sahada. O rahatligi da cok defa ters etki yapti.

yanlis izlemissin hicte rahat degil rahat olmadigi icin zaten o hatalari yapiyordu birde üzerine chedjou alinca hepten bozuldu.

senin dediklerin tam chedjouluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt