Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.

Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.

Drogba da kesilmeli bence ama yeri gelir stoper kesilir,yeri gelir nando,alex kesilir.saydigin yabancılar her maç 11 de başlayacak diye bir kural yok yani..

heitinga geleceğine fesihlere harcansın aynı para.yine saçma bir tercih yapmayız umarım.

yabanci kanat & stoper alinsin diyorsunuz, kurun bi ilk 11 göreyim bir zahmet.

Yeni transferlerim nokta oyucular ortaya cıkarsa hele telles ve hayro ve sene sonunda 2 puan fark ile şampionluğu kacırsak o zaman seninle zaman tunneline girelim

Sezon sonunda istediğin yere girelim zaten şu güne kadar bu adamlar yollanamamış şu saatten sonra hangisini yollarsan yolla kardır ne yapalım kulübü kapatıp gidelim mi anlamıyorum bu kadar şampiyonluk takıntınızı yeni bi yapılanma var 2.olsak bile şampiyonlar ligine direk katılacağız bu kadar başarı taraftarı olmayın

Ontivero ile sözleşme imzalanacak anlaşılan. En azından kanatta değerlendirilebilir sanırım. Stoper transferi de umarım Heitinga olmaz.

Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.

Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.

drogba maç seçiyor oynamıyor ona saygımız ve sevgimiz büyük ama daha cok sevdiğimiz galatasarayımıza şu an fayda değil zarar veriyor bir süre mutlaka dinlendirilmeli.

Aynen kardeşim. Ayrıca TÜRKSAT uydusunda da tüm kanalları şifreli durumda. Ben de biraz umutlandım, dedim beleş izleriz uydu üzerinden. :D

Bilmiyorum ama olur bence . Tabiki uyduyu o durumda arap sata cevirmek gerekir, bide DM oldumu lig tv aboneliğimi iptal etirip senede bir forma fazladan alırèm:DD

Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Sportif AŞ,, bugün Vatan gazetesinde ve Radyospor'da yer alan asılsız ve tahkir edici yazısı ve konuşmasından dolayı Serhat Ulueren hakkında tazminat davası ikame etmek ve suç duyurusunda bulunmak üzere avukatlarını görevlendirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Sportif AŞ,, bugün Vatan gazetesinde ve Radyospor'da yer alan asılsız ve tahkir edici yazısı ve konuşmasından dolayı Serhat Ulueren hakkında tazminat davası ikame etmek ve suç duyurusunda bulunmak üzere avukatlarını görevlendirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Serhat ne demişti bizim hakkımızda?

Galatasaray´in 8 tane Felipe Melo´ya daha ihtiyaci var. + Fernando Muslera ve Wesley Sneijder.

Seni öneren, transfer eden kisinin önünde saygiyla egiliyorum. Fatih Terim haric.

BfAAKMMIUAAKjuq.jpg

Özleyeceğiz ... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt