Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera daki sorun sadece aldigi ücretdi ,

ve belirli bir maca ciktigi (sanirim 15resmi mac) taktirde bu sezon , sözlesmesi

bir yil daha uziyacakti .. o yüzden oynatsanda olmaz , oynatmasanda olmaz ..

en iyisi ayrilik .

yazik oldu yanliz ... Tff'nin sacma sapan kurallari yüzünden !!

Hajrovic büyük ihtimal çok boş bir adam çıkacak. Bu da benim tahminim. Yanılabilirim, ama sanmıyorum.

Hırs yok adamda.

Elimizdekilerle karsilastirinca banko yaziyorsun mecburen :)

Dün "Amrabat girsin, Amrabat girmeli" dedigimizi düsünürsek :)

Orası öyle tabi ama Hayrovic'ten çok bir beklentim yok açıkçası.Önceki sayfalarda gördüm, son anda bir fırsat transferiyle Nani kiralık olsa çok iyi olurdu.

Bilemiyorum, bu sınır olayı mevcutken yabancılarımızdan birinin Hayrovic olmasını aklım almıyor.

Hicbir kiralik stoperle idare etmeyelim bu sene. Böyle sacmaliklari cok yaptik önceden.

Al Koray Günter´i, bütün lig maclarinda oynat. Belki bir stoper kazanirsin. Koy Emre Can oynasin en kötü.

Hatayi bu cocuklar yapsin. Kaybedeceksek bu cocuklar yüzünden kaybedelim.

En azindan ligde Hajrovic´i veya baskasini kullanirsin.

Hayro icin Tam aksine bende çok kendinden emin ve iyi bir pasör gibi görüyorum sadece biraz agir ayni hamit gibi..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya amma cok bilmisler var ya,Rieranin sözlesmesi neden önceden fesedilmemis,bukadar sacma yorum olurmu,Riera iyi bir futbolcu,belki iyi bir teklif gelecekti ve 1milyon euro kulübün kasasinda kalacakti,1milyonu gectim,yüzbini biarada gördünüzmü?bu takimi bu hle düsüren ne yönetim,nede Mancini,bu takimi bu hale düsüren serefsiz tff ve onlar icin takimi satan terim

+Rte ve onun destekledigi kurumlar deseydin daha inandirici olurdu..tff zaten bildigin piyon..

kontenjan dolayısıyla lig'de yabancı stoper oynatmak lüks olur cl'de takım savunması daha iyi olacağı için stoperler üzerindeki yük de azalacaktır büyük sorun çıkmaz. günter transferi o bölge için yeterli olur.

Yabancilarin cogu maalesef ise yaramaz:

Nounkeu D : Vasat bir stoper.

Chedjou: Fatih Terim transferi maalesef kötü adam

Albert Riera: Allahtan gidiyor.

Amrabat: Vasat bir adam.

Eboue: Artik iyice yaslandi, vaadesi doldu.

Drogba: 36 yasina girecek, artik vucüdü kaldirmiyor. Son sakatlik bal kaymak oldu maalesef.

Telles-Hajrovic ikilisini henüz seyretmedik ve analiz yapamiyoruz dogal olarak.

Sonuc: Dany-Riera-Amrabat üclüsü gidecek galiba son günlerde. Hoca da bu isimleri söyledi zaten. Drogba'nin sözlesmesi uzatilmaz, Eboue'nin kötü performansindan sonra kalma ihtimalini sifir olarak görüyorum, Chedjou'dan memmun olsa zaten stoper istemezdi. Bu 6 yabanci seneye bizimle olmayacak yüksek ihtimal. O iki transferimizde iyi cikmazsa 8 olabilir bu sayi.

Muslera-Melo-Sneijder-Bruma dörtlüsü seneye de bizim bel kemiklerimiz olacak. Telles'e de güveniyorum. Yerlilerden Semih-Selcuk-Burak üclüsüde garanti ilk 11 seneye.

aynen 2.lik ve türkiye kupasını alıp sezonu bir kupayla kapatmakda cok fena fıkır değıl en azından seneye dırek aktılırız turkıye kupasınıda kazanır super kupa macı yaparz cl zaten sukurlşer olsun ıkı senedır basarılıyız iyi reklam yaptık katılıyorum yani size beende

Bizde bir düşünce hakmdir ali sami yen den beri. Galatasaryy türk olmayan takımları yenmek icin kuruleu. Sonrada lig sadece aractır asıl hedefimiz için denildi doğal olarak . Bu senede anamızın liginde hedefe 2cilikde yetiyor sonucta. Şampionluk herkez ister tabiki yinede ve kaybedince sevinecek halimizde yok ama bu seneye özel sorun değil ikincilik yeterki olalım 2ci. Bu tüpcü ligindeki sidik yarışmasından bıkdım ben zaten. Benim rakibim dortmund, real madrid vs arkadaş. Türkiye şike ligi sadedce ve sadece büyüklerimizinde dediği gibi sadece bir aractır asıl hedefimiz icin. Bu benim ve bir cok Galatasaraylının ana felsefesi tabiki sadece 30 milyonun icinde. Bqzıları belki fener camiasè gibi düşünüyordur. Anamızın lig kazanayım,fenere koyayım devamlı. Bunuda sayg gösteriyorum ama ben daha cok ali sami yenin yolundan gitmeyi tercih ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt