Uygar Guzel
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2013
- 360
- 0
- 706
aydina ziyarete gitmisler heral?
hicbi fikrim yok renktas. gorunce hosuma gitti paylasdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydina ziyarete gitmisler heral?
Muslera - Melo - Telles - Sneijder - Hajrovic - ???? - ???? - ????
önümüzdeki sene 5 + 3 kontenjanına kim gerekll?
hayrovic herkes banko yazıyor da daha ne vereceği belli değil.
hayrovic herkes banko yazıyor da daha ne vereceği belli değil.
Hajrovic büyük ihtimal çok boş bir adam çıkacak. Bu da benim tahminim. Yanılabilirim, ama sanmıyorum.
Hırs yok adamda.
Elimizdekilerle karsilastirinca banko yaziyorsun mecburen
Dün "Amrabat girsin, Amrabat girmeli" dedigimizi düsünürsek![]()
Ya amma cok bilmisler var ya,Rieranin sözlesmesi neden önceden fesedilmemis,bukadar sacma yorum olurmu,Riera iyi bir futbolcu,belki iyi bir teklif gelecekti ve 1milyon euro kulübün kasasinda kalacakti,1milyonu gectim,yüzbini biarada gördünüzmü?bu takimi bu hle düsüren ne yönetim,nede Mancini,bu takimi bu hale düsüren serefsiz tff ve onlar icin takimi satan terim
Ben Mehmet Topalin yedek,Mustafa Sarpin ilk onbir yazildigi günleri hatirliyorum bu forumda
Ben Mehmet Topalin yedek,Mustafa Sarpin ilk onbir yazildigi günleri hatirliyorum bu forumda
Bana göre de Hayroviç herkesi utandıracak....
aynen 2.lik ve türkiye kupasını alıp sezonu bir kupayla kapatmakda cok fena fıkır değıl en azından seneye dırek aktılırız turkıye kupasınıda kazanır super kupa macı yaparz cl zaten sukurlşer olsun ıkı senedır basarılıyız iyi reklam yaptık katılıyorum yani size beende