Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

takımın esas sorunu defansmış harbiden :)

Drogba=Sow her türlü yanlış. Eğer oyuna katkı diyorsan Sow daha iyi, isim diyorsan zaten Drogba 4'e 5'e katlar. Ama evet sorun defans. Dilimde tüy bitti. :) Yalnız;

Telles > Caner ;)

Kimimiz forvet kimimiz defans dan şikayetçi üzücü olan ise herkesin haklı oluşu net!

ulan şu çöplerin yerine necati bile olsaydı bu takım daha iyi oynardı. ne top tutabiliyorlar,ne pres yapıyorlar ne top sürüyorlar.forvet hattımız rezil.

Şimdi yarım sezonluk bir stoper kiralayıp, sene sonu Vidic, Terry, Vermaelen gibi adamlara yürümeliyiz. Yerli-yabancı kanat oyuncuları toplamalıyız. Drogba yerine A sınıfı bir forvet, Eboue yerine tempolu bir sağ bek almalıyız. Yerli yedek kaleci ve 1-2 yerli alternatif daha almalıyız. Takımın sorunları büyük, bu kadar şeyin yapılamayacağının bende farkındayım ama ortada olan bu.

Takımın başında olsam 4-3-3 oynama bakardım tabiki burak drogba umutla değil. Bir kanat birde forvet al ama iyisinden al. Defansı boşver zaten chelsea maçında çanakkale geçilmez'i oynayacağımız için defans bence lüks. :D

selçuk'un neresi üstün topaldan?

ayrıca takımın her yerinde sorun hatta takım bile değiliz ruhsuzlar topluluğu var sahada--melo,wes,mus

renkdaşlar selçuk konusunda size katılıyorum ama normalde selçuk form tutarsa mtopaldan çok daha iyi oynar. fbde olsa mtopalı ancak melo yerine oynatır selçuk yine oynar. drogba içinse evet duygusal davrandım. şu anda drogba semihten bile kötü bencede :).

önümüzdeki maçları kazanıcaz,başka yolu yok.fener düşe kalka,hakemle,balla götürmeye devam ediyo.bunun cezası ne zaman kesilir Allah bilir

eskişehir ndiayeyi yollamış

yazın fenere 3 puan daha

Çeptalk

Takımın başında olsam 4-3-3 oynama bakardım tabiki burak drogba umutla değil. Bir kanat birde forvet al ama iyisinden al. Defansı boşver zaten chelsea maçında çanakkale geçilmez'i oynayacağımız için defans bence lüks. :D

Hajrovic, Burak ve Bruma.

Keske sakat kalmasaydi. :(

Bu da benim düşüncem şuanki form durumlarına göre yapıyorum

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedjou<alves

telles ? caner

melo>
meireles

selçuk< topal

sneijder> cristian

amrabat< kuyt

drogba< sow

burak< emenike

Bugün bir kez daha Alves ve Caner'i izledikten sonra bir kez daha anladım ki

Türkiye Ligi için

Mexes/Pepe, Joey Barton, Doumbia gibi adamlara kesinlikle ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt