Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
PSG Kabay'ı almış![]()
Selçuğumuz yeter bize pis vefasız!!1!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG Kabay'ı almış![]()
Heitinga haberi o değil,biz oyuncu ile anlaşmısiz ama mancini veto etmis.soruyorum sana..TD onayı alınmadan nasıl oyuncu ile anlaşılır,?
Ben öyle bir haber görmedim. Eğer böyle bir haber varsa haberi yapan muhabirin ismi olmalı. Yoksa bildiğin sallama haber yapılmıştır.
Tuna yüksel tsn ve ali nazi küçük. Ikiside yöhetime baya yakın isimler. Ci ismi hata başkanla yemeğe bile cıkıyor sıkca
Hangi modlarin online oldugunu nereden ogrenebiliriz aradim bulamadim da?
Buyrun, bir sey mi var?
Ben öyle bir haber görmedim. Eğer böyle bir haber varsa haberi yapan muhabirin ismi olmalı. Yoksa bildiğin sallama haber yapılmıştır.
Yağız Burak @Senfo10 Korumalı Tweetler 7 dk.
Kulup Ontivero'yu deniyordu, 94lü ve sol forvet oynuyor. Yeni yıldız adayı vs diyorlar. Aldık bakalım hayırlısı olsun.
Tuna yüksel tsn ve ali nazi küçük. Ikiside yöhetime baya yakın isimler. Ci ismi hata başkanla yemeğe bile cıkıyor sıkca
AC Milan News @Milanello3m
Galatasaray are currently trying to sign Doria. Milan can't sign him before next summer (due to the non-EU rules).
Hadi lan oradan desem ayip olur mu ?
Doria Brezilya'nin en iyi defans oyuncusu. Marquinhos ile beraber ileride Milli takimda yer alacak..