Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda liginde varlık gösteremeyen Lodeiro şimdi anamızın liginde fırtınalar estirir.

telles, hajro lisans, rhodolfo ontivero alindimi kapatiriz !

belki koray günter ama gurbetciler pek sicak bakmiyor heleki almanyadakiler o yüzden bu

transfer gerceklesmez derim.

stoper sart 2 sene önce juve 10 milyon veriyodu rhodolfoya belki

bizim stoper sorunuda cözer bi nevi zaten uzun boylu stoper sart

kafa toplarini cikaramiyoruz ne duran top ne oyunun icinde.

birde bruma sakatlandigi icin onivero iyi olabilir nasilsa denediler

iyi olmasa istemezler.

Mancini nin Heitinga yı veto ettiği haberi umarım doğrudur . inşallah İtalyan stoper Astori yi alırız

Bülent Tulun un ben bilirim Egosu Galatasaray a çok büyük zarar veriyor . madem transfere burnunu sokmaya bayılıyorsun , git teknik direktör ol be adam

Tuna yüksel tsn ve ali nazi küçük. Ikiside yöhetime baya yakın isimler. Ci ismi hata başkanla yemeğe bile cıkıyor sıkca

Tsn dediğin site bu yönetime en başından beri muhalif. Tsn denilen sitenin sahibi Saim Altunterim. Osman Altunterim'in kardeşi. Sen şimdi Tsn'ye gir, bizimle ilgili bir tane olumlu haber yaptıklarını göremezsin.

Transfere o kadar paralar saçtık , sahada rakipten en ufak bir farkımız yok . ne kadar üzücü

ben bir yabancı oyuncu hayranıyım evet...yerlilerin egosundan bıktım usandım artık..hoca seçmelerinden...evet ben bir yabancı hayranıyım...bu takımın hepsini stoperle doldurun...baştan aşağı stoperle çıkalım maçlara..arkandayım mancini reyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt