Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi oyuncudanda para kazanalım be yollarken sonumuz hayrolsun gidişat iyi değil gibi

Aynen. Bunu ciddi sekilde bende dert ediyorum. Üstünde durulmali. Sürekli harciyoruz ve karsiligini görmeden gönderiyoruz oyunculari. Bu yüzden ekonomi durumumuz iyi olduguna asla ve asla inanmiyorum.

Tam tersi teknik iflas konusuna inaniyorum.

Flash Flash Flash

m1nx7u5aeabw_std640.jpg

ben elazığ konya antep gibi takımların yerinde olsam yabancı oyuncu almam. nasıl olsa galatasaray fb ve bjk fazlalıklarını bedelsiz gönderiyor veya kiralıyorlar. düşünsenize amrabat dany riera holmen ve yobo hangi kulüpte olsa ilk beşe oynar.

Mustafa Kızıl: Galatasaray yönetimi ile Yekta için görüştük, ama Aydın Yılmaz'ın sakatlığı olunca bu transfer zora girdi.

Aynen. Bunu ciddi sekilde bende dert ediyorum. Üstünde durulmali. Sürekli harciyoruz ve karsiligini görmeden gönderiyoruz oyunculari. Bu yüzden ekonomi durumumuz iyi olduguna asla ve asla inanmiyorum.

Arda'dan sonra para kazandık mı ?ben hatırlamıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen seneye yabancı kontenjanı 8e düşecek deniyor ama hala bizim takımda bir sürü yabancı var ve günü geçiştirme çabasıyla kiralık gönderiyoruz yerine yeniden yabancı alıyoruz

Beyler Bruma kiralanip Antep'e mi gidecek ? Yoksa Istanbul'da mi kalacak ? Bizde tedavi gorecek ?

Mustafa Kızıl: Galatasaray yönetimi ile Yekta için görüştük, ama Aydın Yılmaz'ın sakatlığı olunca bu transfer zora girdi.

Yönetime bak :D Yekta'yi vermek istemiyor Aydin'in sakatligini bahane olarak kullandilar :D Direk hayir i caksaydilar suratina Bruma ve Dany'yi almazlardi :D

Guarin ve Ranocchia'yı birlikte alırsak büyük iş başarmış oluruz.

------------------Muslera------------------

-------Koray----Ranocchia----Semih--------

Salih---------------------------------Telles

---------------Selçuk--Melo----------------

------------------Sneijder------------------

--------------Burak------Drogba------------

Haberlere pek itibar etmedim ama olur da Koray ve Ranocchia veya Rhodolfo gelirse bundan başka bir şeyle oynamayız.

Muhammet Demir'i alalım hazır temasa geçmişken. Bizde Dany'yi veriyoruz sonuçta, boru değil taç çizgisinde röveşata atan adam. :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt