Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------Muslera------------------

-------Koray----Ranocchia----Semih--------

Salih---------------------------------Telles

---------------Selçuk--Melo----------------

------------------Sneijder------------------

--------------Burak------Drogba------------

Haberlere pek itibar etmedim ama olur da Koray ve Ranocchia veya Rhodolfo gelirse bundan başka bir şeyle oynamayız.

Dunyada barca/Bayern haric kise 3-5-2 yapamaz 4-4-2 candir

Bunlar Bruma'yı alıyoruz bakın ayağına şantaj yapmasınlar Yekta için.Gerçi geçen gün Kızıl gayet iyi konuşuyordu, "Avrupa'da bizi temsil ediyorlar, yardımcı olmamız lazım" filan diye.

Arkadaş gelen giden yemin ediyorum kafam ambele oldu şu transfer dönemi bitsin de rahat kafayla kadroya bakıcam kimler gitmiş kimler gelmiş

yurt içinden gündemde olanlar

oğuzhan kayar

ishak

veysel sarı

yurt dışından

koray günter(gelmek üzere)

ranocchhia(kiralamak için bastıryoruz)

guarin(ikna etmek lazım )

bunların dışında endoğan adili de bi sorun yok.menajeri söyledi.onu aldık.ontivero da yolda.

Valla ben transfer döneminin basinda bu yüzden cok sinirleniyordum. Her oyuncuyu bedava veya kirali göndermek cok sacma birsey. Anadolu kulüpleri bizden her cöp icin en az 2.5 istiyorlar. Bknz Salih Dursun ve Yigit Gökoglan.

Ciddi ciddi endiselerim var ekonomi durumumuz hakkinda.

ben elazığ konya antep gibi takımların yerinde olsam yabancı oyuncu almam. nasıl olsa galatasaray fb ve bjk fazlalıklarını bedelsiz gönderiyor veya kiralıyorlar. düşünsenize amrabat dany riera holmen ve yobo hangi kulüpte olsa ilk beşe oynar.

MESELA ŞÖYLE:

kaleci(yerli)

yerli dany yobo kadlec

amrabat yerli holmen yerli

yerli elmander

Dunyada barca/Bayern haric kise 3-5-2 yapamaz 4-4-2 candir

Çok iyi bir sağ bekimiz olsa uyum sağlayabiliriz belki. (Solda Telles'in iyi olacağını varsayıyorum.) Ama Eboue'nin bu tembelliği ve formu ile çizgiyi tek başına idare etmesi nerdeyse imkansız. Zaten darma duman oldu kanadı Antep maçında.

Arkadaş gelen giden yemin ediyorum kafam ambele oldu şu transfer dönemi bitsin de rahat kafayla kadroya bakıcam kimler gitmiş kimler gelmiş

dany-riera-amrabat-bruma-engin gitti

umut-salih-hajrovic-telles-ranocchia-ontivero-koray günter geldi gibi duruyor

guarin işi muhtemelen kolpadır geçen sene sneijderi aldık diye ranocchia görüşmeleri yaparken guarini de alacağımıza dair haberler uydurmuştur italyan medyası

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt