Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter'e özel ilgim oldugu icin maclarını genelde izlerim , Ranocchia ile ilgili bilgi kirliliği var o yüzden yorum yapma gereği duydum.

Bana göre

Artıları :

- Hava toplarında cok iyidir , duran toptan gol de bulabiliriz, eşleşme sorunu yaratan bir oyuncu 1.96 boyu var bildiğim kadarıyla

- Refleksleri cok iyidir dolayısıyla araya atılan toplarda iyi bir kesicidir.

- Birebirde sert bir oyuncudur fazla faul yapmaz ama yapışır.

Eksileri :

- Topla arası cok iyi değildir, oyun kurmasını falan beklemeyin geriden.

- Yavaştır, bacakları uzun oldugu icin bir nevi kapatır bunu ama manevraları falan yeterli değildir, bu boyla kolay değil zaten.

1622066_809809759045588_61424296_n.jpg

Baskan opsiyonsuz futbolcu almaz zaten. Devre arasinda giderler ucmasin kagit üstünde diye kiraliyordur.

Anlasmistir o Moratti Reis ile :) Sezon sonu aliriz. Tabi bekledigimiz katkiyi saglarsa. Kiralik iyidir iyi. Her acidan.

Rannochia cok saglam bir stoper. Alex Telles gibi bu transfere de inanilmaz sevinirim. Iste Galatasaray bu.

Inter'e özel ilgim oldugu icin maclarını genelde izlerim , Ranocchia ile ilgili bilgi kirliliği var o yüzden yorum yapma gereği duydum.

Bana göre

Artıları :

- Hava toplarında cok iyidir , duran toptan gol de bulabiliriz, eşleşme sorunu yaratan bir oyuncu 1.96 boyu var bildiğim kadarıyla

- Refleksleri cok iyidir dolayısıyla araya atılan toplarda iyi bir kesicidir.

- Birebirde sert bir oyuncudur fazla faul yapmaz ama yapışır.

Eksileri :

- Topla arası cok iyi değildir, oyun kurmasını falan beklemeyin geriden.

- Yavaştır, bacakları uzun oldugu icin bir nevi kapatır bunu ama manevraları falan yeterli değildir, bu boyla kolay değil zaten.

liderlik özelliği var mi?

beyler yarın maçı izleyemicem işte olduğum için gece gelicem sonradan bulup tamamını izleyebileceğim herhangi bi yer varmı?

Üçlü savunma devam edecekse tartışmasız, Semih-Ranocchia-Koray olur.Semih ve Koray Rano'ya göre hızlı, Rano'da kafa toplarında etkili, iyi yer tutuyor ve topları iyi kesiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt