Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.210
- 9.273
- 2.018
Buyur. Aslan gibi. 1,92. Made in Turkey.
![]()
fizik, yüz hatta koşu stilleri bile aynı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyur. Aslan gibi. 1,92. Made in Turkey.
![]()
hacı böyle bir şey mümkün mü?
eğer mümkünse ciddiyim bizim mahallede aykut ve anıl vardı iyi top oynarlardı ben derdim siz topcu olursunuz mesela onları klübe yazdırsam
video çekip aykut 1013-2014 goal, assist and dribbing diyip hareketleri yapmadan önce yuvarlak içine alıp çatlamalı patlamalı müzikli bir video yapsam 1 m €uro kazanır mıyım ?
Yalnız orada her şehrin takımı son noktadır halkı için. Bizde 3 takım var. Az da Trabzon sempatizanı.
Bu arada Sabri nin kaptanligi alindimi? Alinacakti cunku.
Kos koca ülkede adam gibi kanat oyuncusu cikmiyor...
Bruma Olayı doğru mu renktaş ? Kim söyledi satın alma opsiyonu ile kiralandığını ? Opsiyon ne kadarmış
evet maalesef bu yuzden yerlilere degil gurbetçilere yöneldik tam anlamıyla hatta bazı arkadaşlar hata yapıyor korayı endoganı hiç izlemeden kım olduklarını bilmeden ilkonbire koyuyorlar. endogan koray iyi çıkarsa artık seneye hep yurtdışına yoneliriz.
Alindi yeni Kaptan Selcuk...
arkadaşlar kusura bakmayın hesabı açık unutmuşum kardeşimde fenerli o yazmış onun adına özür diliyorum![]()
Bruma Olayı doğru mu renktaş ? Kim söyledi satın alma opsiyonu ile kiralandığını ? Opsiyon ne kadarmış
Ben nasil kacirdim bu haberi
kaynak varmi?
endoğan ülkesine dönmemişmiydi ?