Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyur. Aslan gibi. 1,92. Made in Turkey. :asd:

ceyhun-gulselam-b.jpg

fizik, yüz hatta koşu stilleri bile aynı:)

Bu arada Sabri nin kaptanligi alindimi? Alinacakti cunku.

hacı böyle bir şey mümkün mü?

eğer mümkünse ciddiyim bizim mahallede aykut ve anıl vardı iyi top oynarlardı ben derdim siz topcu olursunuz mesela onları klübe yazdırsam

video çekip aykut 1013-2014 goal, assist and dribbing diyip hareketleri yapmadan önce yuvarlak içine alıp çatlamalı patlamalı müzikli bir video yapsam 1 m €uro kazanır mıyım ?

çocukları amatör klübe yazdırmaya yönlendirdikten sonra profesyonel oluncaya kadar arayı sıkı tutarsan, olur da 1. lige falan transfer yapma potansiyeline erişirlerse menajerleri olursun iş biter, scoutlukta para yok ama menajer olup 1 oyuncu tuttursan hayatın kurtulur :D

Çeptalk

Bizim Scout şefimiz Emre Utkucan'dı değil mi..

Çok fazla mesai yapıyorlarmış Mancini ile bir programda söylemişti oyuncuları baya araştırıyorlarmış almadan önce..

İnşallah hayırlı olur

Kos koca ülkede adam gibi kanat oyuncusu cikmiyor...

evet maalesef bu yuzden yerlilere degil gurbetçilere yöneldik tam anlamıyla hatta bazı arkadaşlar hata yapıyor korayı endoganı hiç izlemeden kım olduklarını bilmeden ilkonbire koyuyorlar. endogan koray iyi çıkarsa artık seneye hep yurtdışına yoneliriz :D.

Bursa macina yine bizim cöpleri görürsem ilk 11'de harbiden söverim bu sefer okadar adam aldik… Koy 11'e oynat iste yok hazir degil yok lisansi cikmadi yok takima alismadi biktim bu laflardan bu saaten sonra ligde kaybedecegimiz birsey kalmadi… Risk almak zorundayiz bundan daha kötüsü olamaz zaten...

Bruma Olayı doğru mu renktaş ? Kim söyledi satın alma opsiyonu ile kiralandığını ? Opsiyon ne kadarmış

Antep'in başkanı söylemiş renktaş ama belki de Dany ile karıştırmış olabilir. Opsiyon fiyatı hakkında bir bilgi yok şu an için. KAP'a bilgi gelse de hepimiz aydınlansak iyi olacak.

Koray Günter harbiden iyi transfer olur yalnız yönetimi tebrik ederim çocuğu getirdilerse

Semih - Koray ikilisi hmmm :ka05:

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim5 Min.

GECE BASKISI-1 | Koray Günter ve Andrea Ranocchia hayırlı olsun diyebiliriz. Sırada bir, bilemediniz iki transfer daha olur ama üç olmaz…

GECE BASKISI-2 | Lucas Ontivero artık Aslan. Veysel Sarı inşallah güzel bitecek. Endoğan Adili pasaport sorununu halledince imzayı atacak…

GECE BASKISI-3 | Amrabat, Bruma ve Dany kiralık. Riera'nın sözleşmesi feshedildi. Darısı Chedjou ve Eboue'nin başına; benim dileğim bu…

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4 Min.

GECE BASKISI-4 | Fredy Guarin transferi her türlü sürprize çok açık. İshak Doğan, Erdin Demir ve Tolgay Ali Arslan=3 bilinmeyenli denklem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt