Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu alalım mı dedim? Ayrıca öyle dedin ki sanki her sene 3-5 futbolcu alıyoruz Bursa'dan. Bi Sercan'ı aldık sadece. O da zaten biz aldığımız zamanlar Türkiye'nin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyordu. Kendi kendini bitirdi.

alamayız

satmazlar

balon serdar aziz'e 6-7 m euro fiyat çektiler

see u letter

Serkan Çalık iyi futbolcuydu. Alparslan Erdem vardı sağ bek. O da çok yetenekliydi. Sabri'ye falan verdiğimiz şansın çeyreğini o çocuğa versek, şu an belki de hala oynuyordu bizde.

gurrrrrrrrrrrbetci istiyorum

başkanım bana bir gurbetci lazım o da bu sezon lazım

Ilkay-Gundogan-stats.jpg

helall

devam akıyoruzz

biraz daha böyle konular tartışalım eminim gazetelerde bunlardan birinin adı geçer

ahan da şöyle olur

Aslan Gurbetci Avında!

Kadrosuna bundesliganın güçlü ekibi Borussia Dortmund'dan Koray Günter'i katan Galatasaray'ın yeni hedefi genç forvet Sinan Kurt.

Mancini'nin de onay verdiği 17 yaşında ki gurbetci oyuncu için girişimlere başlayan Galatasaray'da önümüzde ki günlerde bu transferin de sonuçlanması bekleniyor.

Tüm gurbetçler bize geldiğinde Barış Özbek gibi olacaklar diye çok korkuyorum :90:

Takımın şuan ki 11'ine Hamit-Hayroviç-Telles-Ranocchia dörtlüsünü ilave edip bir kadro kurabilcek renkdaşımız var mı ? Hamit de bi dönse iyi olur artık :D

Takımın şuan ki 11'ine Hamit-Hayroviç-Telles-Ranocchia dörtlüsünü ilave edip bir kadro kurabilcek renkdaşımız var mı ? Hamit de bi dönse iyi olur artık :D

---------------Muslera

hamit---ranocchia--semih------telles

-------------melo--selçuk-----------

----------------sneijder------------

hajroviç-----------------------burak

---------------drogba--------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt