Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2014-2015 GALATASARAY SK

KALECİLER

Fernando Muslera (GK)

Ufuk Ceylan (GK)

DEFANS

Emmanuel Eboue/X (DR)

Salih Dursun(DR)

Semih Kaya (DC)

Ranocchia/X (DC)

Gökhan Zan (DC)

Koray Günter (DC)

Alex Telles (DL)

Hakan Balta/ X

ORTA SAHA

Felipe Melo (MC)

Selçuk Inan (MC)

Umut Gündoğan (MC)

Hamit Altıntop (MRC)

Emre Çolak (MLC)

Yekta Kurtuluş (MRC) /XX

Wesley Sneijder (AMC/ MLC)

Izet Hajrovic (ML/AML)

Bruma (AMR)

FORVET

Burak Yılmaz (FW)

Umut Bulut (FW)

XXX/Drogba (ST)

XXX-Türk (FW)

Mancini kalırsa kafasında ki tasarım bu gibi. Ne derece başarılı olur bilemedim, ama bence geçen senekilerden güçlü olmaz.

Olması için

Hajrovic ve Telles'in kendini aşmaları, Drogba yerine daha istikrarlı performans verecek yırtıcı bir santraforun bulunması. Orta saha da Selçuk'a ciddi alternatif olabilecek Türk oyuncunun bulunması.

Ranocchia'nın tutması, tutmazsa daha üst düzey ve tartışılmayacak bir stoperin bulunması. 4.forvetin iyi tercih edilmesi. Hajrovic kalacaksa Türk olması. Eboue yerine istikrarlı performans verecek bekin bulunması.

Bunlar olursa ancak takım daha gelişebilir.

Endoğan, Ontivero gibi isimleri ise bilemediğim için yazmadım.

o türk forvet cenk tosun olabilir sene sonu sözleşmesi bitiyor beşiktaşla imzaladı deniliyorda tam bilmiyorum

Bak bakalım geçen sene Clde attığımız gollerin çoğunda kimin imzası var ? cluj macında burak o 3 golü atmasaydı uefadaydık. manchester maçıda öyle.

schalke maçında arenada burak o golü atmasa 2.maçta ne moral olurdu nede başka birşey.

Arkadaşım düşünce yok mu sende ? Senin saydıklarına göre konuşalım hadi. Aydında Bragaya atmasa yine UEFA'daydık neyin sıkıntısını yapıyorsun :) Emre Çolak ilk yıl Arenada Belediyeye 2 tane atmasaydı belkide süper final yüzünden şampiyon olamayacaktık o zaman Sneijder yerine Emre Çolak oynasın olur mu ? Senin mantığının sonuçlarından çıkabilecek olasılık bak bunlar :)

Küçük bir bilgi paylaşayım. Daha önce söylemişti. Şike'ye adı bulaşmış tüm takımlar düşecek demiştim. İstanbul Belediye, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Fenerbahçe şu an bulundukları ligin bir altına düşecekler. Ve eksi puan ile başlayacaklar. Beşiktaş'ın durumu belirsiz.

Zaten hükümet de desteği çekti bunlardan. Bundan sonra tüm kozlar Uefa'nın elinde. Tff mecburen talimatları yerine getirecek.

Nerde cekti hükümet destegi, aziz sabah aksam tayyipi yalayip duruyor. Yeniden yargilanma ha yeniden yargilanma..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ranocchia'yi alabilirsek Semih'le birlikte en az 5 sezon ilk 11'e stoper bakmayiz. Telles'te tutarsa bir tek yeni sag bek gerekiyor bize.

Melo-Selcuk-Bruma-Sneijder'i de banko görüyorum ben. Sag kanat ve forvet alinirsa senenin kadrosu oturur yani. Toplam 3-4 transferle muazzam bir kadromuz oluyor..

Küçük bir bilgi paylaşayım. Daha önce söylemişti. Şike'ye adı bulaşmış tüm takımlar düşecek demiştim. İstanbul Belediye, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Fenerbahçe şu an bulundukları ligin bir altına düşecekler. Ve eksi puan ile başlayacaklar. Beşiktaş'ın durumu belirsiz.

Zaten hükümet de desteği çekti bunlardan. Bundan sonra tüm kozlar Uefa'nın elinde. Tff mecburen talimatları yerine getirecek.

Renktaş bunun neresi küçük bir bilgi :trollfacce.gif:

İnşallah haklı çıkarsın.;)

Bak Burakın iyi olmadigini soyleyebilirsin istedigin kadar sallayabilirsin. Ama bu adam olmasaydi gecen sene gruptan cikamazdik. Drogba mi cikartti gruptan Burak cikartti tek basina nerdeyse. Bu kadar kotu dedigin adamin gol sayisina bak 10 belki yine gol krali olucak. Ofsayta cok dusuyo bende sinirleniyorum bazen ama adam kosuyo depar atiyo ugrasiyo en azindan 3 kacirsa 1ini atiyor. Elestiricem diye napicagini sasirmissin. Buraki yabanci olsa şu istatistiklerle Turkiyeye getirmek icin kac para verirsin biliyo musun? Elestirirken biraz yapici ve mantikli elestirin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyin yapici ve mantikli elestirisini bekliyorsun,adamda olmayan ozellikleri yazdik,o saydigim ozelliklerden en azindan 2-3 tanesini barindirmayan forvetin dunya standartlarinda yeri yoktur bukadar basit

Burak ofsayta cok düsüyor diyenler ne dayanarak bunu söylüyor`?Adam 17 lig macinda 34 kere ofsayta düsmüs,yani mac basi 2 kere eder.Bir forvet icin cok mu?Abartmada üstünüze yok...:crushed:

Abi üstelik ofsayt verilen pozisyon larin çoğunda burak geriden çıkıyor ama yardimci hakemler alışmış artık pozisyonun içinde burak olunca bayrağı kaldiriveriyorlar hemen

Hani nerde Ontivero, nerde Ranocchia, nerde Koray..

Kandirdilar yine bizleri. Yalanlari sallayip durdular iste.

Nerde cekti hükümet destegi, aziz sabah aksam tayyipi yalayip duruyor. Yeniden yargilanma ha yeniden yargilanma..

Sent from my iPhone using Tapatalk

adalet bakanı açıkladı

kesin kararı verilen davalarda yeniden yargılanma sözkonusu değil

aziz yıldırım yatacak

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt