Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bunu hiç anlamıyorum. Okadar imkanın var. Fitness salonu, yemek-dietist, personal trainer istersen bulurlar. Ve hala vitaminsizler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yabanci siniri olmasa bütün gencler daha iyi bakar kendine, daha iyi gelistirmeye calisir cünkü rekabet var, kalite herzaman gösterir kendini. Durum böyleyken "herhangi bir takimda oynarim nasil olsa" kafasindalar

Yahu opsiyon olsa ne olacak gaziantep borçtan çıkamıyor yigite tenezül eden takım brumayimi satın alacak

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Pres yapan,topa basan güçlü bir forvete bence şuan en uygun oyuncu.Getireceğin oyuncu "hemde tonlarca para vereceğin"Burak etkisi yapabilecekmi takımda.

Ayrıca sen hangi maçta topyekün topa bastın,Burak'ı orta manyağı yaptında Burak es geçti.Sorunu Buraktan "yani golcüden ziyade oyun sisteminde aramalısın.kanatlardan bindirme 0, kale sahası içine orta 0.Sonra sonuç bekle.Bence haksızlık yapıyoruz.

Şuan Jo Alves iyi giderdi takıma

Bonny i almayip stancuyu almışız şuan Bonny bizde olsa deli olurdu

Pres yapan,topa basan güçlü bir forvete bence şuan en uygun oyuncu.Getireceğin oyuncu "hemde tonlarca para vereceğin"Burak etkisi yapabilecekmi takımda.

Ayrıca sen hangi maçta topyekün topa bastın,Burak'ı orta manyağı yaptında Burak es geçti.Sorunu Buraktan "yani golcüden ziyade oyun sisteminde aramalısın.kanatlardan bindirme 0, kale sahası içine orta 0.Sonra sonuç bekle.Bence haksızlık yapıyoruz.

Yapma abi buragın ne yıpratıcılığı var

Bence bu tartışma anlamsız

Cevre kontrolü duvar ozellıgı olmayan bir oyuncu burak

Topla arasını söylemıyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt