Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.801
- 2.599
- 1.618
Gaziantepspor başkanı Bruma'yı satın alma opsiyonlu aldık diyor bu doğru mudur
Doğruysa ne kadar acaba ?
Dogru degil...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaziantepspor başkanı Bruma'yı satın alma opsiyonlu aldık diyor bu doğru mudur
Doğruysa ne kadar acaba ?
Ben de bunu hiç anlamıyorum. Okadar imkanın var. Fitness salonu, yemek-dietist, personal trainer istersen bulurlar. Ve hala vitaminsizler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aha demek ki hakli ciktim, demistim kesin o'dur diye. Belli etmisti olmayan zekasi ile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu form düzeyinde galiba en iyi kadro şu:
--------------Muslera--------------
Salih----Semih--Chedjou-----Telles
------Umut----Melo----Emre-----
---------------Snejder-------------
---------Burak-----Drogba--------
Aslında forvete elmander tarzı bı adam bulsak bütün sorunları çözeriz
Basan pres yapan güçlü bir forvet
forumun antimelocusu da geldi. geç kaldın partiyi kaçırdın.
Burak ne alaka
Bu dönem geleceğe yatırım yapıldı, sezon sonu 1-2 tane komple oyuncu alınır. Drogba giderse üst düzey biri gelir kanımca.
Iyiki Dzekoyu almak istemiyoruz
Buraki sürekli laf atiyoruz ama Dzekonun futbol zekasi Buraktan pek farki yok.
Gol atmaktan hariç pek faydasi yok onun takima.
Pres yapan,topa basan güçlü bir forvete bence şuan en uygun oyuncu.Getireceğin oyuncu "hemde tonlarca para vereceğin"Burak etkisi yapabilecekmi takımda.
Ayrıca sen hangi maçta topyekün topa bastın,Burak'ı orta manyağı yaptında Burak es geçti.Sorunu Buraktan "yani golcüden ziyade oyun sisteminde aramalısın.kanatlardan bindirme 0, kale sahası içine orta 0.Sonra sonuç bekle.Bence haksızlık yapıyoruz.
Aslında forvete elmander tarzı bı adam bulsak bütün sorunları çözeriz
Basan pres yapan güçlü bir forvet
Burak ı katlar dzeko . Bir maçlığına city ye koy burak ı, city lilerin çoğu kansere yakalanır.
ben anti melocu değilim hacı. sadece adama tanrı muamelesi yapanlara tav oluyorum. herif osursa bi daha bi daha diye tempo tutacak kitle var maalesef.