Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya rize genclerbirligi tamamem forvet oyuncularının yetersızlıgı uzerıne kaybedılmıs puanlar

Farklı pencerelerden bakıyoruz olaya.Ben sistemsizlik yüzünden göze hoş gelmeyen ve sonucunda da giden puanlardan bahsediyorum.Sen tüm yükü forvetlere yüklüyorsun.Haa dersenki saçma sapan bir ofsayt taktiği uyguluyoruz haklısın derim .Ama bunu çözmesi gereken Sinyor Manchini'dir.

Ama şunuda asla unutmaki sen geçen seneki bayern gibi oynuyorsunda herşeyin mükemmelde birtek golcüler iş bitiremiyor ozaman sana hak veririm.kısır döngüde hiçbirşey iyi gitmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum.

Sadece şunu söyleyeceğim sana;bugünkü maçta emrenin alıpta 18'in içine giripte alda at dediği paslardan kaç tane gördük bugüne kadar.?ben buna takılmış durumdayım.

Türkiye defansları koşulunda öyle alıpta 30 metre top sürükleyip düşmeden ayakta kalıpta inanılmaz vuruşlar yapmak bence imkansız.Türkiyede 1 tek forvet gösterirmisin senin istediğin özelliklerde.başarılı olabilen ve süreklilik arzeden.??

Muslera

Emre Koray Yeni yabanci Telles

Ibrahim Umut

Salih Hajro Lucas

Oguzhan

Muslera disinda devre arasinda yeni bir takim kurdu Ünal baskan,bu bur dünya rekorudur

Konoplyanka zu Liverpool

Yalnız Hazard kanattan nasıl getiriyor öyle. Bu adam kalp krizi geçirtir insana. Stamford Bridge'da tur için 1 gol avantajlı olduğumuzu düşünsenize? Kanattan Hazard akıyor 88'de. Çekilecek cinsten değil.

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış bir oyuncu istediği takımla görüşebilir. Bunda her hangi bir sıkıntı olmaz, olamaz. Ama biz böyle bir şey yaptığımızda ortalığı ayağa kaldırırlar. Benim kızdığım nokta çifte standart.

Biz niye Tarık'a attırmadık imzayı sanki,millet aglasın zırlasın anasını satayım bizene,bir tek biz mi yapıyoruz yani,ayıptır ya...

Fikret Orman tarık transferinde delikanlılık yapıp bizi elestirmisti şimdi aynısını kendisi yapmış bizimkilerde tariga imzalatacaklardi yanlış yaptılar

Yalnız Hazard kanattan nasıl getiriyor öyle. Bu adam kalp krizi geçirtir insana. Stamford Bridge'da tur için 1 gol avantajlı olduğumuzu düşünsenize? Kanattan Hazard akıyor 88'de. Çekilecek cinsten değil.

eboue de muhtemelen rakip sahada yatıyor olur, kaleye kadar gider hazard.

burdaki herkesin aksine ben salih ten umutluyum.zira şöle 2 maç 4-4-2 sağ bekinde 2 maç izleyelim bi hele.ve bu takımda kalabilmek için galatasaraylılık yeter kriter olmamalı artık.bu sabri ne yapıp edip bu takımda kalacak gibi gene.aydın ve sabri bu takımdan gitmesini 4 gözle beklediğim 2 adam.bu takımın sağ bekinde sabri yi göreceğime salih i göreyim daha iyi.gene dağlara taşlara 2 orta yaptı kalicinin hatasına bi gol attı,zaten bitmiş maçta keşke o golü atmasaydı bunlar bu adamların bu takımda kalma şansını artırıyor.aydın öle bi maçta gol atıp sezon sonu sözleşmeyi kapmıştı.resmen bu adamlardan bi şey olmuyor işte zorlamanın manası yok,yolla gitsin artık.traftar artık bunları izlemekten kanser oldu.o kadar adam alınıp hala sabri nin 11 de olması ne denir ki artık.hajrovic,salih,umut tan ben şahsen ümitliyim.keza ceyhunda keşke gol atmasaydı bugün oda bir sürü fırsat buldu mancini ile ama bu takımın futbolcusu değil işte.ceyhun yerine umut gündoğan sabri yerine salih üzerinde durulsa daha iyi artık.telles i hiç gs altında izlemediğim için şimdilik fikrim yok.

Stoperden evvel bir golcüye ihtiyacımız var

ama gözüken şu bu devre arası golcü düşünülmüyor

Mancini solak oyuncu listesi vermiş heralde Silva'sını arıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt