Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Umarım bu görüşmeler yatar Asamoahta olduğu gibi pürüz çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Osmanlı'dan geldiği için çöp diyen 3 4 kişi utaniyor mudur acabavayy iyi para. menejer komisyonuyla, maaşla beraber ndiago yu alacak takımın cebinden 25 mio ya yakın para çıkacaktır.
vayy iyi para. menejer komisyonuyla, maaşla beraber ndiago yu alacak takımın cebinden 25 mio ya yakın para çıkacaktır.
Suphi Çalık renktaşımız halen çöp demektedir. Duruşunu korumaktadırOsmanlı'dan geldiği için çöp diyen 3 4 kişi utaniyor mudur acaba
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Osmanlı'dan geldiği için çöp diyen 3 4 kişi utaniyor mudur acaba
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum. Yine de dik duruşu için tebrik etmek lazım . Adam kivirmiyor , yanlışsa da ben bunu dedim arkadaş diyor . Aslında o da biliyor çöp olmadığını ama dik duruş işte. O zaman suphi arkadaşı tenzih edelimSuphi Çalık renktaşımız halen çöp demektedir. Duruşunu korumaktadır![]()

O parayi alirsak tasarruf yapacaz diye 2-3 ucuz çöple transfer dönemini kapatmayiz inş
Eskiden yabancı sınırı vardı ve gerçekten Anadolu topçuları çok kalitesizdi . Şimdi takımlar müthiş transfer yapıyor açıkçası bazen ben bile kıskanıyorum. O tez 10 sene önce doğruydu artık güncel değil.Cedric bakambu da 75 mio ya çine gitti. elazığlı zeegelaar premier lig topçusu oldu. niasse orda. anadoludan topçu alınmaz tezi uzun zamandır çürümüş durumda.
mbia gibi çöpleri alırız 3 günde kalifiye adam bulamazlar takdir edersin ki reys. Bu açıdan ben ndiagonun yarım dönem daha kalması fikrine sahibim.