Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu görüşmeler yatar Asamoahta olduğu gibi pürüz çıkar

Selçuğu en çok eleştirenlerden biride benim ama bu rakı mevzusu saçma hatta komik medya var gücüyle saldırıyor herzamanki gibi..

Selçukla içmek isterim, iki dubleden sonra da niye oynamıyon lan diye çıkışmak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@gamasporcom

Galatasaray Ndiaye için Stoke City ile prensip anlaşmasına vardı. ✈️
??????16 milyon euro garanti + bonuslar + oyuncunun kalan alacaklarından vazgeçmesiyle paket toplam 18 milyon Euro’ya geldi. Galatasaray Ndiaye’yi yaz transfer döneminde 7.5 milyon Euro’ya almıştı

Cedric bakambu da 75 mio ya çine gitti. elazığlı zeegelaar premier lig topçusu oldu. niasse orda. anadoludan topçu alınmaz tezi uzun zamandır çürümüş durumda.
Eskiden yabancı sınırı vardı ve gerçekten Anadolu topçuları çok kalitesizdi . Şimdi takımlar müthiş transfer yapıyor açıkçası bazen ben bile kıskanıyorum. O tez 10 sene önce doğruydu artık güncel değil.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Ndiaye için Stoke City ile prensip anlaşmasına vardı.
2708.png
1f4b2.png
16 milyon euro garanti + bonuslar + oyuncunun kalan alacaklarından vazgeçmesiyle paket toplam 18 milyon Euro’ya geldi. Galatasaray Ndiaye’yi yaz transfer döneminde 7.5 milyon Euro’ya almıştı

gama son dk

Ahada gidiyor puuuuuuuuu Şamp olma ihtimalimiz %10 azaldı

Yeni bonservis geliri rekorumuz H.O

Doğruysa hayırlı olsun ne diyelim başka.
İnşallah aramayız

mbia gibi çöpleri alırız 3 günde kalifiye adam bulamazlar takdir edersin ki reys. Bu açıdan ben ndiagonun yarım dönem daha kalması fikrine sahibim.

Haksiz degilsin rns

Ek olarak dünya kupasinda iyi bir performans ortaya koyarsa 19 degil en az 29m avroya bile satabiliriz bu piyasada

Edit: tam yazdigimda gitti haberi paylaşildi.

gökmen bitti dedi güle güle ndiago evladım gibi sevmiştim seni. Kara oğlan.

1. KEİTA
2. BRUMA
3. NDİAYE

yüreğimde uhte olarak kalacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt