Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 a geldi 16 + bonusa gidiyor 6 aylık katkısıda cabası iyi bir hamleydi

Ndiaye açık ara farkla oyuncu satış rekorumuz olacak 18 mil. € süper para üstelik sadece 6 ay içinde kazandık bu parayı

Ama keşke böyle zamansız olmasaydı gidişi reis 'in ... :(

Stoke City, Ndiaye için 16M € teklif etti. Galatasaray, 18M €'ya satabileceklerini iletti. Eğer anlaşma sağlanırsa, bu paranın 11M €'suyla futbolcuların alacakları ödenecek. Ardından 18M ₺'lik SSK vergi borcu ödenecek. Geriye kalan parayla transfer yapılacak. (BiP Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.5 kaliyor. Asamoah :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Anadolu çöpü" ndiaye, GS tarihinin kısa vaadede en karlı transfer yatırımı oldu.

Muslera
Mariano Maicon Denayer/Serdar Transfer
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Sol bek yokken eldeki orta sahayi da sattik. Artik 2 oyuncuya ihtiyacimiz var öyle veya böyle.

Bonusları Osmanlı alamayacak bizden. 7.5 e aldık şimdi garanti parayı baz alırsak 16 ya sattık 2 katından fazla müthiş bir para 6 ayda ama işte yerine adam alınmayıp selçuk oynayacaksa ne anladım bu işten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Denayer/Serdar Transfer
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Sol bek yokken eldeki orta sahayi da sattik. Artik 2 oyuncuya ihtiyacimiz var öyle veya böyle.

ortasaha almazlar artık reys boşver. kaldık selçuk tolga ve donka

anadolu kulübünden aldıgımız topçu için çok para alacaz gibi

Yönetim de bir zahmet yerine transfer yapsın

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortasaha almazlar artık reys boşver. kaldık selçuk tolga ve donka
Sol beki zaten idare edecegiz diye anamiz agladi, orta sahayi da yama oyuncularla idare etmeye calisirsak rezil oluruz. Bu isler öyle ilk 11'de belirsizliklerle olmaz. Hasan Ali'yi falan orta sahaya koymak gibi birsey bizim bu dönemi transfersiz kapatmamiz. Kiralik 2 oyuncu bulmak zor olmasa gerek. Cidden oynatacak oyuncumuz yok bu 2 bölgede. Kadro disi bir sürü oyuncu var Premier Lig'de falan, getirsinler 2 adam. Hasta etmesinler 25 milyon Galatasarayliyi.

fellaini evra + bulsunlar bi fw ne güzel olurduuuu ahhh ah

16 m euro garanti paranın 10 m euro'su oyuncuların alacağına geri kalanı vergi ve dursun özbeğe gidecek olması... Başımıza ne geldiyse bu dursun özbek yüzünden geldi umarım bu adamı ibra etmezler

Çok iyi para 16 milyon+bonus+alacakalrından vazgeçmiş.Nerden basksan 20milyona gelir.Ndiaye şampiyonlar liginde başarı hedefleyen bi takımın orta sahası olamaz stamina ve pace dışında bi özelliği yok yerine bi adam alamayacak olmamız tek sıkıntı şu an

Mbia konusunda sizin kadar olumsuz düşünmüyorum. Ts de tam b2b oynamaya çalışırken iyi atağa çıkıyordu. Fiziki durumunu bilmiyorum ama selcuk ve donktan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt