Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellaini : 2 M € Bonservis
Evra: Bonservissiz

Asamoah : Ön Protokol- Sezon Sonu Anlaşma

Sol beki zaten idare edecegiz diye anamiz agladi, orta sahayi da yama oyuncularla idare etmeye calisirsak rezil oluruz. Bu isler öyle ilk 11'de belirsizliklerle olmaz. Hasan Ali'yi falan orta sahaya koymak gibi birsey bizim bu dönemi transfersiz kapatmamiz. Kiralik 2 oyuncu bulmak zor olmasa gerek. Cidden oynatacak oyuncumuz yok bu 2 bölgede. Kadro disi bir sürü oyuncu var Premier Lig'de falan, getirsinler 2 adam. Hasta etmesinler 25 milyon Galatasarayliyi.

ndiago ya teklif bu hafta gelmemiş teklif geldiği andan itibariyle sukuvat ekibimiz bir takım oyuncular bulmuştur ancak alabilirmiyiz orası meçhul.

devre arasında ve 3 gün kaldı 8 numara bulmak kolay degil,yani 8 numara almazlar

Ndiaye'ye kizmam, 27 yasina gelmis, Premier League'de oynama firsati her zaman gelmiyor, 7.5 milyona aldik, bugune kadar aslanlar gibi savasti her mac, derbilerde ayakta duran tek adamdi.

16 milyon + bonus + alacaklarindan vazgeciyor. Guzel anlasma. Satacagimiz en pahali oyuncu "Osmanlispor'dan" aldigimiz Badou Ndiaye.

Yolu acik olsun.

16 m euro garanti paranın 10 m euro'su oyuncuların alacağına geri kalanı vergi ve dursun özbeğe gidecek olması... Başımıza ne geldiyse bu dursun özbek yüzünden geldi umarım bu adamı ibra etmezler

dursuna para mı vereceğiz birde adaş. Daha ssk borcumuz da var yandık desene

Mbia konusunda sizin kadar olumsuz düşünmüyorum. Ts de tam b2b oynamaya çalışırken iyi atağa çıkıyordu. Fiziki durumunu bilmiyorum ama selcuk ve donktan daha iyi olacağını düşünüyorum.

hemşerim ts deki oyuncu mu şuan nereden biliyorsun takip ettin mi çinde 2 yıldır? hepsini geç o günkü mbiadan 2 yaş daha alarak geliyor.

Ndiaye den en kötü 18 gelse

10u futbolculara,
3ü vergi vs diğer borçlara gitse
1.5 mbia vb ne versek
1e kiralık forvet alsak sol kanat oynayabilen hemde, diafro sakho vb,
0.5 emre çolağı kiralasak
2 yede holebas vb alsak

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Holebas
Fernando.. Tolga
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis

Eray
Linnes.. Denayer.. Donk/Koray.. Hakan
Mbia..Selçuk
Sinan...Emre...Yasin
Sakho / Eren

Ndiaye yerine Ebenzer Oferi- Nemanja Maksimovic- Aron Gunnarson takımlarında hiç süre bulamadıkları için çok rahat 1 günde alabileceğimiz oyuncular.

mou fatih hocanın beni yardımcısı olarak alma ihtimali fellaini yi alma ihtimallerinden daha fazla dememiş miydi?

hemşerim ts deki oyuncu mu şuan nereden biliyorsun takip ettin mi çinde 2 yıldır? hepsini geç o günkü mbiadan 2 yaş daha alarak geliyor.

Oyuncu çine gidince ölmüyor, yazdığım gibi fiziki durumunu bilmiyorum. Yaşı için eğer 3 günde scout transferi yapacaklarsa kabulum ama selçuk ve donktan pres bekleyeceksek mbia yı tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt