Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Fellaini : 2 M € Bonservis
Evra: Bonservissiz
Asamoah : Ön Protokol- Sezon Sonu Anlaşma
Evra: Bonservissiz
Asamoah : Ön Protokol- Sezon Sonu Anlaşma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol beki zaten idare edecegiz diye anamiz agladi, orta sahayi da yama oyuncularla idare etmeye calisirsak rezil oluruz. Bu isler öyle ilk 11'de belirsizliklerle olmaz. Hasan Ali'yi falan orta sahaya koymak gibi birsey bizim bu dönemi transfersiz kapatmamiz. Kiralik 2 oyuncu bulmak zor olmasa gerek. Cidden oynatacak oyuncumuz yok bu 2 bölgede. Kadro disi bir sürü oyuncu var Premier Lig'de falan, getirsinler 2 adam. Hasta etmesinler 25 milyon Galatasarayliyi.
16 m euro garanti paranın 10 m euro'su oyuncuların alacağına geri kalanı vergi ve dursun özbeğe gidecek olması... Başımıza ne geldiyse bu dursun özbek yüzünden geldi umarım bu adamı ibra etmezler
Mbia konusunda sizin kadar olumsuz düşünmüyorum. Ts de tam b2b oynamaya çalışırken iyi atağa çıkıyordu. Fiziki durumunu bilmiyorum ama selcuk ve donktan daha iyi olacağını düşünüyorum.
dursuna para mı vereceğiz birde adaş. Daha ssk borcumuz da var yandık desene
Bu gece bazı isimler can verebilir he ne dersin şükrücüm. :asd22:
inceyi yakala
Tek oyuncu cift mevki...
Muslera
Mariano Maicon Denayer/Serdar Transfer
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis
Sol bek yokken eldeki orta sahayi da sattik. Artik 2 oyuncuya ihtiyacimiz var öyle veya böyle.
hemşerim ts deki oyuncu mu şuan nereden biliyorsun takip ettin mi çinde 2 yıldır? hepsini geç o günkü mbiadan 2 yaş daha alarak geliyor.
https://youtu.be/Hg0-ucVfg8M
bu fizik bu ligin anasini aglatir da,mou birakmaz ya.
fatih hocamla kankalar, ikna etsin..
kesinlikle yapar yaGelecek adam bence bu olur,Levent Ümit kolpacısıda bunu söylüyordu sözleşmeside bitiyor iş yapar.