Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mubarak wakaso derhal kadroya katilmalidir
1dfa3852182b9a3c1e5171f97341d3d4.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patrice Evra, Türkiye'de popüler. Galatasaray ve Fenerbahçe, bonservisi elinde olan sol bek Evra ile ilgileniyor. [France Football - Özel]

arkadaşlar siyahi örnekler üzerinden ilerlememiz daha mantıklı sanki he

Alanya daki Junior Fernandes müthiş topçu bence, sadece ben mi beğeniyorum bilmiyorum. Tabi anadolu çöpü ya alınır mı hiç

Orta saha Fellaini - Fernando ikilisi çok can yakar, sol bek de asamoah olursa tadından yenmez... Tüm arkadaşları sinerjiye davet ediyorum :asd22:

Klaasseni kiralamaya çalişmak lazim

https://www.youtube.com/watch?v=8SLY-WDLmiQ

Big Sam ona şans vermiyor

Eger Ajaxda oynadigi oyunu burada da oynarsa işimizi fazlasiyla görür. Defansif, b2b ve ofansif orta saha oyuncu olarak oynayabiliyor.

Son maçini aralikta oynamiş (whoscored)

Tempo olarak orta saha çok şey kaybedecek. Umarım birilerini alırlar açığı kapatabilecek.

ortasaha almazlar artık reys boşver. kaldık selçuk tolga ve donka

Klaasseni kiralamaya çalişmak lazim

https://www.youtube.com/watch?v=8SLY-WDLmiQ

Big Sam ona şans vermiyor

Eger Ajaxda oynadigi oyunu burada da oynarsa işimizi fazlasiyla görür. Defansif, b2b ve ofansif orta saha oyuncu olarak oynayabiliyor.

Son maçini aralikta oynamiş (whoscored)

Belki sertlik olarak Ndiye 'nin yerini dolduramaz ama büyük takım orta sahasında B2B görevi çok iyi yapar toplu oyunda çok şeyler katar bize ...

Şu kısa sürede Asamoah + Ayew ikilisi gelse ne olurdu ?

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Tolga
Feghouli-Gomis-Ayew-Rodrigues​

Fatih Terim 4-2-4 'le rakipleri boğardı ...

Bu Stoke City'nin bize garezi var sanırım. Sezon başında aylarca Imbula'yı vermediler, şimdi de Imbula olmayınca onun yerine transfer ettiğimiz adamı en sıkıntılı zamanda alıyorlar. :)

Bu Stoke City'nin bize garezi var sanırım. Sezon başında aylarca Imbula'yı vermediler, şimdi de Imbula olmayınca onun yerine transfer ettiğimiz adamı en sıkıntılı zamanda alıyorlar. :)

Bu ilişki ile sene sonunda İmbulayı alırız belki. Gerçi nasıl performans veriyor takip etmiyorum Fransada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt