Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ediyorum kulüpten soğuyorum arkadaş.
Zamanında o kadar şampiyon ol, şampiyonlar liginden üst turlara çık, uefa da başarılı ol. Taraftar Gsstore lara akın etsin. kombinelerin hepsini sat.
Ama kendimi bildim bileli hep para yok. hiçbir zaman eksiksiz bir 11 olmadı. ya sağ bek yok(Sabri vs) ya ortasaha yok(BAM) ya sol bek yok(şimdi).
Koskoca GS bir sol bek ve bir hücum bulamaz mı, futbolcuların paralarını ödeyemez mi ?

N’diaye kimse ile vedalaşmadan gitmiş ülkeden. Eğer böyle ise terbiyesizlik yapmış.

cenk tosuna 28 verdi enayiler..
Burada asıl enayi biz olduk 20'ye okutmak lazımdı.Neyse hayırlısı olsun.O ligde ndiaye gerçekten başarılı olamaz.Kötü çöp filan demiyorum bende o paraları edecek bir oyuncu değil
izliyorum her hafta epl cenki 2.Maçında yuhladılar mesela
Cenk, zaten iyi topçu. Bok atmayı bırakın. Komple forvet, son yıllarda kendini inanılmaz geliştirdi. Ligde atıyordu zaten, son olarak CL'de de boy gösterip iyi oynayınca, fikonun çingene pazarlığı + PL takımlarının genel bonkörlüğüyle iyi bi fiyata gitti. Cenk, PL'de iş yapar yapmaz, orası ayrı konu. Dünyanın en zor liginden bahsediyoruz. Ne oyuncular fahiş fiyatlara gidip kayboluyor. Belki Cenk de öyle olabilir elbette, ama bu onu kötü futbolcu filan yapmaz. Şu anda global olarak ödenen bonservisler ederinin çok üzerinde. Nasıl o paralar X oyuncusu için gerçekte etmez ama bu çılgınlaşan piyasada normal diyorsak aynısı Cenk için de geçerli.

Biz enayi olmasak sene sonunda zaten en kötü aynı fiyata Ndiaye'yi satardık. Ama enayi olduğumuz için yerine adam dahi almadan en önemli oyuncularımızdan birini yok fiyatına devre arasında yolladık. ;)

Ha Anadolu çöpünden (!) 20M'a yakın bonservis alacağız. İronik sanırım. :)

Cenk, zaten iyi topçu. Bok atmayı bırakın. Komple forvet, son yıllarda kendini inanılmaz geliştirdi. Ligde atıyordu zaten, son olarak CL'de de boy gösterip iyi oynayınca, fikonun çingene pazarlığı + PL takımlarının genel bonkörlüğüyle iyi bi fiyata gitti. Cenk, PL'de iş yapar yapmaz, orası ayrı konu. Dünyanın en zor liginden bahsediyoruz. Ne oyuncular fahiş fiyatlara gidip kayboluyor. Belki Cenk de öyle olabilir elbette, ama bu onu kötü futbolcu filan yapmaz. Şu anda global olarak ödenen bonservisler ederinin çok üzerinde. Nasıl o paralar X oyuncusu için gerçekte etmez ama bu çılgınlaşan piyasada normal diyorsak aynısı Cenk için de geçerli.

Biz enayi olmasak sene sonunda zaten en kötü aynı fiyata Ndiaye'yi satardık. Ama enayi olduğumuz için yerine adam dahi almadan en önemli oyuncularımızdan birini yok fiyatına devre arasında yolladık. ;)

Ha Anadolu çöpünden (!) 20M'a yakın bonservis alacağız. İronik sanırım. :)

yine söylüyorum ben adama çöp demiyorum aksine önemli bir oyuncu lakin fernando belhanda tolga selçuk kötü bir ortasaha rotasyonu değil gibi duruyor kağıt üzerinde Fatih Terim faktörüyle şampiyon olabiliriz ama eyvah niye gitti demem ndiaye için bak fernando gitse yanmıştık çok daha kötü olurdu bizim için

Selçuk oynayacağını sanmıyorum artık deli gibi oynayacağımızı sanmıyorum
Terim topu ileriye şişirip gomis in topu tutmasi ile yerleşik hücuma geçecektir

abv juve

Tek hücum opsiyonu bu dediğin olacak ve şampiyonluk bekleyeceksin öyle mi?. Hem de yeterli sayıda tempolu oyuncuya sahip değilken üstelik. Unutma ki bu sezon rakipler her zamankinden daha iyi. BŞ hem bu dediğin taktiği, hem pas oyununu, hem kanat oyununu çok daha iyi oynayabilecek kalite ve olgunluğa sahip bir takım ve bu defa şampiyonluk için gemi azıya almış durumda...

Fatih Terim için üzülüyorum, keşke gelmeseymiş; kaç tane mevkiyi derme çatma adamlarla idare etmeye çalışarak şampiyonluk yaşaması çok uzak görünüyor maalesef...

yine söylüyorum ben adama çöp demiyorum aksine önemli bir oyuncu lakin fernando belhanda tolga selçuk kötü bir ortasaha rotasyonu değil gibi duruyor kağıt üzerinde Fatih Terim faktörüyle şampiyon olabiliriz ama eyvah niye gitti demem ndiaye için bak fernando gitse yanmıştık çok daha kötü olurdu bizim için
Katılmıyorum, Ndiaye'nin orta sahaya nasıl bi direnç kattığını ve bunun önemini geçenki Osmanlıspor maçına bakarak anlayabilirsin. Osmanlı gibi boktan bi takım bile hallaç pamuğu etti orta sahamızı.
Selçuk, 45 dklık oyuncu, Tolga her an sakatlanma potansiyeli var ve hücumda creative bir oyuncu değil, Donk desen illa faydası dokunur rotasyonda maçın gidişine göre ama as oyuncu olamaz. Çok sıkıntı çekeceğiz orta sahada. Ndiaye'yi satmak mesele değil. Ederinin altında olması da mesele değil esasında. Sattın gitti artık. Mesele bu adamın yerine onun kalibresinde oyuncu bulmadan göndermeleri. Dımdızlak kaldık ortada.

@VolkanKilic__

Abdurrahim Albayrak bir sol bek transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba içinde. Kulüp yalanlasada farklı kaynaklardan edindiğimiz bilgi Nagatomo dışında 2 isimle daha görüşüldüğü. Son gün bir transfer sürprizi yapılabilir. Şu an görüşmeler devam ediyor.

youtube videoları ne kadar doğru fikir verir tartışılır ama, iki ayagıyla da düzgün orta açabiliyor ,adam geçebiliyor,ayrıca savunmada rakip oyuncuya resmen yapışıyor selçuk gibi gölge markajı yapmıyor ben begendim yani...

Bana göre bu transfer dönemiyle güç kaybettik ve şampiyonluk şansımız en az %15 düştü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim bir ay boyunca sol ayaklı sol bek dedi ve sonunda sol ayağını kullanabilse de dominant ayağı sağ olan bir oyuncu alıyoruz. Yapmış olmak için yapılmış bir transfer gibi duruyor. Umarım hepimizi yanıltır.

DUz94YxWAAA2JI7.jpg:large

S.A

Katılmıyorum, Ndiaye'nin orta sahaya nasıl bi direnç kattığını ve bunun önemini geçenki Osmanlıspor maçına bakarak anlayabilirsin. Osmanlı gibi boktan bi takım bile hallaç pamuğu etti orta sahamızı.
Selçuk, 45 dklık oyuncu, Tolga her an sakatlanma potansiyeli var ve hücumda creative bir oyuncu değil, Donk desen illa faydası dokunur rotasyonda maçın gidişine göre ama as oyuncu olamaz. Çok sıkıntı çekeceğiz orta sahada. Ndiaye'yi satmak mesele değil. Ederinin altında olması da mesele değil esasında. Sattın gitti artık. Mesele bu adamın yerine onun kalibresinde oyuncu bulmadan göndermeleri. Dımdızlak kaldık ortada.

bu yorumuna katılırım dostum yerine oyuncu bulamadan satmak eyvallahta oyuncunun karakteri burada tartışılır adam resmen kaçtı gitti olan oldu artık eldeki oyuncu grubu bizi şampiyon yapabilirdi başakşehir bu kadar iyi kadro kurmasaydı asıl tehlike yaratanlar onlar şampiyonlukta diğer 2 şikeci şampiyon olacak bir futbol oynayamıyorlar.

Büyük takım olmanın verdiği avantajları kullanabilir sezonun geri kalanında sakatlık yaşamazsak ipi göğüsleriz Allahın izniyle

okadar iyi oynamadi ndiyaye abartmayalim enerjikti amenna ama 1 gol 2assistmi 3mü herneyse unutmayinki 1tanede kirmizi bile yedi bence iyi kekledik hayirli olsun hayrimiza ha severmiydim evet ama baska seyler daha agir basti ayrica yerini doldurruz merak etmeyin en önemlisi melo mevkisiydi yillardir cektik onun yerine sonunda fernando geldi o gitseydi ozaman sikinti yasardik ama 8nr rahat bulunur

İstatistik dışı oynadı Ndiaye çok ta verimli oynadı en güvendiğim isimdi

Ayrıca hiç orta saha ismi geçmemesi düşündürücü. Şampiyonlukta an itibariyle sol bekten daha önemli bir bölge varsa o da orta saha. Ndiaye’nin gidişi bizi şampiyonluktan edebilir.

Tek hücum opsiyonu bu dediğin olacak ve şampiyonluk bekleyeceksin öyle mi?. Hem de yeterli sayıda tempolu oyuncuya sahip değilken üstelik. Unutma ki bu sezon rakipler her zamankinden daha iyi. BŞ hem bu dediğin taktiği, hem pas oyununu, hem kanat oyununu çok daha iyi oynayabilecek kalite ve olgunluğa sahip bir takım ve bu defa şampiyonluk için gemi azıya almış durumda...

Fatih Terim için üzülüyorum, keşke gelmeseymiş; kaç tane mevkiyi derme çatma adamlarla idare etmeye çalışarak şampiyonluk yaşaması çok uzak görünüyor maalesef...
Fegholui ve gary bu formunu sürdürsün sıkıntıya düşmez bu takım
Hızlı hücum la şampiyon olan takım varmı Türkiyede pas oyununu oturursak götürürüz işi fener dışında büyük maç yok dışarda
Gönül ister dağıta dağıta şampiyon olalım lakin ndiaye ilede şampiyonluk için garantisi yoktu bu bir süreçti çok tepki koydum ama 20 kişilik mutsuz bir grupta başarı zor gibi parasını alamayan çalışan kendini işine veremez artık oyuncular hadi olm hadi koçumu yemiyor

abv juve

Fatih Terim bir ay boyunca sol ayaklı sol bek dedi ve sonunda sol ayağını kullanabilse de dominant ayağı sağ olan bir oyuncu alıyoruz. Yapmış olmak için yapılmış bir transfer gibi duruyor. Umarım hepimizi yanıltır.

dostum adam yıllardır italyada bizim ayılıp bayıldığımız alex tellesi kesti caneri kesti mariano kadar iyi bir oyuncu olmasada kötü bir oyuncu çöp hiç değil emin ol latodan sonra gözümüzün pasını silecek kalitede bir oyuncu

@VolkanKilic__

Abdurrahim Albayrak bir sol bek transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba içinde. Kulüp yalanlasada farklı kaynaklardan edindiğimiz bilgi Nagatomo dışında 2 isimle daha görüşüldüğü. Son gün bir transfer sürprizi yapılabilir. Şu an görüşmeler devam ediyor.
Bu volkan nagamotoya yalan diyordu hatta ergen gibi kim almış diyordu

abv juve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt