- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Nagatomo = japon Sabri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açıkçası youtube görüntüleri adam geçebilen bi bek olduğunu gösteriyor bu önemli bi meziyet türkiye ligi içinO degilde ben bu nagatomoyu begenen birtek benmiyim.Seri olusu hucumda cok isimize yaramazmi?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cenk, zaten iyi topçu. Bok atmayı bırakın. Komple forvet, son yıllarda kendini inanılmaz geliştirdi. Ligde atıyordu zaten, son olarak CL'de de boy gösterip iyi oynayınca, fikonun çingene pazarlığı + PL takımlarının genel bonkörlüğüyle iyi bi fiyata gitti. Cenk, PL'de iş yapar yapmaz, orası ayrı konu. Dünyanın en zor liginden bahsediyoruz. Ne oyuncular fahiş fiyatlara gidip kayboluyor. Belki Cenk de öyle olabilir elbette, ama bu onu kötü futbolcu filan yapmaz. Şu anda global olarak ödenen bonservisler ederinin çok üzerinde. Nasıl o paralar X oyuncusu için gerçekte etmez ama bu çılgınlaşan piyasada normal diyorsak aynısı Cenk için de geçerli.cenk tosuna 28 verdi enayiler..
Burada asıl enayi biz olduk 20'ye okutmak lazımdı.Neyse hayırlısı olsun.O ligde ndiaye gerçekten başarılı olamaz.Kötü çöp filan demiyorum bende o paraları edecek bir oyuncu değil
izliyorum her hafta epl cenki 2.Maçında yuhladılar mesela
Cenk, zaten iyi topçu. Bok atmayı bırakın. Komple forvet, son yıllarda kendini inanılmaz geliştirdi. Ligde atıyordu zaten, son olarak CL'de de boy gösterip iyi oynayınca, fikonun çingene pazarlığı + PL takımlarının genel bonkörlüğüyle iyi bi fiyata gitti. Cenk, PL'de iş yapar yapmaz, orası ayrı konu. Dünyanın en zor liginden bahsediyoruz. Ne oyuncular fahiş fiyatlara gidip kayboluyor. Belki Cenk de öyle olabilir elbette, ama bu onu kötü futbolcu filan yapmaz. Şu anda global olarak ödenen bonservisler ederinin çok üzerinde. Nasıl o paralar X oyuncusu için gerçekte etmez ama bu çılgınlaşan piyasada normal diyorsak aynısı Cenk için de geçerli.
Biz enayi olmasak sene sonunda zaten en kötü aynı fiyata Ndiaye'yi satardık. Ama enayi olduğumuz için yerine adam dahi almadan en önemli oyuncularımızdan birini yok fiyatına devre arasında yolladık.
Ha Anadolu çöpünden (!) 20M'a yakın bonservis alacağız. İronik sanırım.![]()
Selçuk oynayacağını sanmıyorum artık deli gibi oynayacağımızı sanmıyorum
Terim topu ileriye şişirip gomis in topu tutmasi ile yerleşik hücuma geçecektir
abv juve
Ben cok.hatırlamıyorum ama nedense birkac mac sonra herkes begenecek gibi bir his var icimde enteresanO degilde ben bu nagatomoyu begenen birtek benmiyim.Seri olusu hucumda cok isimize yaramazmi?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmıyorum, Ndiaye'nin orta sahaya nasıl bi direnç kattığını ve bunun önemini geçenki Osmanlıspor maçına bakarak anlayabilirsin. Osmanlı gibi boktan bi takım bile hallaç pamuğu etti orta sahamızı.yine söylüyorum ben adama çöp demiyorum aksine önemli bir oyuncu lakin fernando belhanda tolga selçuk kötü bir ortasaha rotasyonu değil gibi duruyor kağıt üzerinde Fatih Terim faktörüyle şampiyon olabiliriz ama eyvah niye gitti demem ndiaye için bak fernando gitse yanmıştık çok daha kötü olurdu bizim için
Katılmıyorum, Ndiaye'nin orta sahaya nasıl bi direnç kattığını ve bunun önemini geçenki Osmanlıspor maçına bakarak anlayabilirsin. Osmanlı gibi boktan bi takım bile hallaç pamuğu etti orta sahamızı.
Selçuk, 45 dklık oyuncu, Tolga her an sakatlanma potansiyeli var ve hücumda creative bir oyuncu değil, Donk desen illa faydası dokunur rotasyonda maçın gidişine göre ama as oyuncu olamaz. Çok sıkıntı çekeceğiz orta sahada. Ndiaye'yi satmak mesele değil. Ederinin altında olması da mesele değil esasında. Sattın gitti artık. Mesele bu adamın yerine onun kalibresinde oyuncu bulmadan göndermeleri. Dımdızlak kaldık ortada.
okadar iyi oynamadi ndiyaye abartmayalim enerjikti amenna ama 1 gol 2assistmi 3mü herneyse unutmayinki 1tanede kirmizi bile yedi bence iyi kekledik hayirli olsun hayrimiza ha severmiydim evet ama baska seyler daha agir basti ayrica yerini doldurruz merak etmeyin en önemlisi melo mevkisiydi yillardir cektik onun yerine sonunda fernando geldi o gitseydi ozaman sikinti yasardik ama 8nr rahat bulunur
Fegholui ve gary bu formunu sürdürsün sıkıntıya düşmez bu takımTek hücum opsiyonu bu dediğin olacak ve şampiyonluk bekleyeceksin öyle mi?. Hem de yeterli sayıda tempolu oyuncuya sahip değilken üstelik. Unutma ki bu sezon rakipler her zamankinden daha iyi. BŞ hem bu dediğin taktiği, hem pas oyununu, hem kanat oyununu çok daha iyi oynayabilecek kalite ve olgunluğa sahip bir takım ve bu defa şampiyonluk için gemi azıya almış durumda...
Fatih Terim için üzülüyorum, keşke gelmeseymiş; kaç tane mevkiyi derme çatma adamlarla idare etmeye çalışarak şampiyonluk yaşaması çok uzak görünüyor maalesef...
Fatih Terim bir ay boyunca sol ayaklı sol bek dedi ve sonunda sol ayağını kullanabilse de dominant ayağı sağ olan bir oyuncu alıyoruz. Yapmış olmak için yapılmış bir transfer gibi duruyor. Umarım hepimizi yanıltır.
Bu volkan nagamotoya yalan diyordu hatta ergen gibi kim almış diyordu@VolkanKilic__
Abdurrahim Albayrak bir sol bek transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba içinde. Kulüp yalanlasada farklı kaynaklardan edindiğimiz bilgi Nagatomo dışında 2 isimle daha görüşüldüğü. Son gün bir transfer sürprizi yapılabilir. Şu an görüşmeler devam ediyor.