Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize defansif orta saha lazım degil . Turkiye'nin tartışmasız en iyi Avrupa'nın sayılı defansif orta sahası zaten bizde. Bize safkan kalite bir 8 numara lazım. Ne istediğimizi iyi bilelim.

Onur Adıbelli alıntılayıp kirletmek istemedim yönetim konusunda aynı senin gibi düşünüyorum ama dediğim gibi olan oldu böyle kaos ortamlarını camia olarak seviyoruz.
Şampiyon olursak Fatih Terim kalırmı nasıl transferler yapılacak planlama ne olacak Taraftar olarak umarım hamza zamanındaki transfer çilesini çekmeyiz.

çarsıdan aldım asamaoho,eve geldim nagatamo

Mevcut yönetime elleri sıkışık olduğu için net bir eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum ama para sıkıntısını kapatmak için takımın vazgeçilmez oyuncularından birini göndermek hiç hoş karşıladığım bir yöntem olmadı açıkçası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav hadi burayı geç. Oyuncun da gitmek istediğinden dolayı, maaşları kapatmak için oyuncu satmak da bir çözüm diyelim. Gönderdiğin adamın yerine oyuncu almamak nedir arkadaş? Bu nasıl planlama? Bu nasıl bi akıl tutulmasıdır?

Son düzenleme:
Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Nagatomo
Fernando.. Tolga
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis

Eray
Linnes.. Koray.. Denayer.. Carole
Donk.. Selçuk
Sinan.. Emre çolak.. Yasin
Eren

Yav hadi burayı geç. Oyuncun da gitmek istediğinden dolayı, maaşları kapatmak için oyuncu satmak da bir çözüm diyelim. Gönderdiğin adamın yerine oyuncu almamak nedir arkadaş? Bu nasıl planlama? Bu nasıl bi akıl tutulmasıdır?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Alacak adam bulamıyorlar çünkü. Bitime 2 gün kaldı. Asıl yanlış olan bitime 2 gün kala satılması. Sen bizi bitime bu kadar kısa süre kala yarı yolda bırakamazsın. Yarım devre daha oynayacaksın, sene sonu seni istediğin takıma göndeririz diyerek anlaşacaklardı. Her isteyen gidecekse 2 taraflı kontratlar niye var anlamadım. En basit örnek Asamoah-Juve. BASINDA yazılanlara göre sezon başı bize gelmek istediğini açıkça belli etti adam, Twitter’da bile mesajları vardı. Ama Juve naptı? Sen bizim sol bekde Sandro’dan sonra tek alternatifimizsin, başka adam almadıkça gidemezsin dedi ve Spinazolla’yı alamayınca göndermediler.

nagamoto büyük transfer büyük önlibero ,takımımıza çok büyük katkıları olan nigel de jong gibi büyük transferdir...

..
86ff94ea7437efacf36dfbf9b1cd35f6.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

My heart wants Naga to leave but my brain tells me otherwise... It's funny but he's actually the best LB in the team right now

Nagatomo için güzel bir post. ;)

Alacak adam bulamıyorlar çünkü. Bitime 2 gün kaldı. Asıl yanlış olan bitime 2 gün kala satılması. Sen bizi bitime bu kadar kısa süre kala yarı yolda bırakamazsın. Yarım devre daha oynayacaksın, sene sonu seni istediğin takıma göndeririz diyerek anlaşacaklardı. Her isteyen gidecekse 2 taraflı kontratlar niye var anlamadım. En basit örnek Asamoah-Juve. BASINDA yazılanlara göre sezon başı bize gelmek istediğini açıkça belli etti adam, Twitter’da bile mesajları vardı. Ama Juve naptı? Sen bizim sol bekde Sandro’dan sonra tek alternatifimizsin, başka adam almadıkça gidemezsin dedi ve Spinazolla’yı alamayınca göndermediler.

2 gün filan yok. Bu adamlar seçimi kazandığında transfer döneminin bitmesine 10 gün filan vardı. Official olarak başladıklarında ise 1 hafta filan. Şimdi bu durumdan son 2 günde mi haberdar oldular sence? 10 gün (Hadi en kötü 1 hafta diyelim) 1 sol bek + 1 8 numara kiralamak için çooook uzun bi süre. Kimse kendini kandırmasın. Bu adamlar da çapsız çıktı...

Juve doğru bir kıyas değil. Adamların Asamoah' tan gelecek birkaç milyona ihtiyaçları yok; bizde ise 17 milyon para girişine rağmen transferde hatırı sayılır bir futbolcunun ismi bile geçemiyor. Durumun vahametinin özeti budur...

Yahu bu ülkede gazetecilik kadar kolay bir meslek yok harbiden. Volkan Kılıç, nagatomo yalanlandı gsnin transfer yapması zor diyor. 5 dk sonra çıkıp nagatomo haricinde 2 isimle daha görüşülüyor diyor, hey Allahım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nagatomo dışında birini daha almamız için 1 yabancı daha göndermemiz lazım, bilginiz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt