Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DUz94YxWAAA2JI7.jpg:large

S.A

A.S

Moraller bozuk

Yemin ediyorum kulüpten soğuyorum arkadaş.
Zamanında o kadar şampiyon ol, şampiyonlar liginden üst turlara çık, uefa da başarılı ol. Taraftar Gsstore lara akın etsin. kombinelerin hepsini sat.
Ama kendimi bildim bileli hep para yok. hiçbir zaman eksiksiz bir 11 olmadı. ya sağ bek yok(Sabri vs) ya ortasaha yok(BAM) ya sol bek yok(şimdi).
Koskoca GS bir sol bek ve bir hücum bulamaz mı, futbolcuların paralarını ödeyemez mi ?

A.sezgin-a.polat varken soğumadım şimdi hiç soğumam sadece başarılı olsun isterim olmuyorsa da sağlık olsun hep destek!

Haha leş Volkan Kılıç R yapmış sen kimsin lan,Di Marzio-Naci Cücüğün falan verdiği haberi yalanlıyosun

Sirf oyuncularin maasini ödemek için as oyuncumuzu satmamiz ne kadar kötü yönetilen bir kulup oldugumuzu gözler önüne sürüyor.

Ben basarinin bu sartlarda imkansiz oldugunu dusunuyorum Terim bile toparlayamaz isler terse dönmeye basladimi. Yellowfriday fln bos isler.

Osmanlı bile bize orta sahada üstünlük sağlamışken orta sahanın akıbeti tamamen Fernando’ya bağlı artık. Selçuk veya Tolga’dan en ufak bir beklentim bile yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke ara transfer dönemi olmasaydı. Resmen güç kaybettik

Japon defansıf yönden orayı sağlama alsın yeter Allah bereket versin. Yapacak bişey yok malasef

Katılmıyorum, Ndiaye'nin orta sahaya nasıl bi direnç kattığını ve bunun önemini geçenki Osmanlıspor maçına bakarak anlayabilirsin. Osmanlı gibi boktan bi takım bile hallaç pamuğu etti orta sahamızı.
Selçuk, 45 dklık oyuncu, Tolga her an sakatlanma potansiyeli var ve hücumda creative bir oyuncu değil, Donk desen illa faydası dokunur rotasyonda maçın gidişine göre ama as oyuncu olamaz. Çok sıkıntı çekeceğiz orta sahada. Ndiaye'yi satmak mesele değil. Ederinin altında olması da mesele değil esasında. Sattın gitti artık. Mesele bu adamın yerine onun kalibresinde oyuncu bulmadan göndermeleri. Dımdızlak kaldık ortada.

fernando iyileşince fatih terim effect ile ndiayeyi aramayız diye umuyorum...

benim için kepaze bi nöbetti,bana bile acımadılar :/

Sol bek tamam hadi bir de defansif orta saha alın be arkadaş.

Bence 6 aylığına son gün alabileceğimiz en iyi oyuncu Göztepeli Castro

1.4 Milyona Poko iyi olurmuş ya aslında puh

Son düzenleme:
bu yorumuna katılırım dostum yerine oyuncu bulamadan satmak eyvallahta oyuncunun karakteri burada tartışılır adam resmen kaçtı gitti olan oldu artık eldeki oyuncu grubu bizi şampiyon yapabilirdi başakşehir bu kadar iyi kadro kurmasaydı asıl tehlike yaratanlar onlar şampiyonlukta diğer 2 şikeci şampiyon olacak bir futbol oynayamıyorlar.

Büyük takım olmanın verdiği avantajları kullanabilir sezonun geri kalanında sakatlık yaşamazsak ipi göğüsleriz Allahın izniyle
İşte burada adam gibi yönetilemedi durum. Ndiaye'ye dursun şerefsizi söz vermiş olabilir. Yeni gelen yönetim diyecekti ki; kardeşim hiçbir yere gidemezsin. Bu sene sana ihtiyacımız var. Çok gitmek istiyorsan sene sonunda bonservisin X kadardır. Bunu ödeyecek bi takım bulursun kendine, gidersin. Ha geçmişte alamadığı maaşlarından dolayı tehdit etme ihtimaline karşı gerekirse ilk onun maaşlarını öder, eline koz vermissin. Zaten 2 gram hedefi varsa, sene sonuna kadar köpek gibi futbol oynardı gene. İstese de istemese de. Bunu yapan kulüpler var. Bak sene başında Liverpool Keita'yı aldı 60M'a mı ne. Sene sonu takıma katılacak şekilde imzaladılar. Veya Juve'yi ele alalım, Asamoah'ı banko oynatıyorlar. E bu adamın transferi son anda iptal olmadı yazın? Küstüm ben oynamıyorum filan mi diyor? Bunlar bu kadar zor işler değil. Gitmek isteyen öyle kafasına estiği gibi ben gidiyorum diyemez. Yönetimin bal gibi adamı satmak işine geldi para yok edebiyatından dolayı. Bu adamı takımda tutmak istediklerine zerre inanmıyorum. Tam aksine göbek atmışlardır böyle bi durumdan dolayı. E be gerizekalı yönetim, hadi bu adamı satıp maaşları ödeyeceksiniz. Ok diyelim. Bu adamın yerine bi tane onun kalibresine 8 numara kiralamak çok mu zordu? Bu yönetim seçimi kazandığında 10 gün filan vardı transferin bitmesine. 1 hafta kala resmi olarak başladılar. 10 gün içerisinde 1 tane 8 numara kiralayamayacaklar mı? Bu yönetimden de bi bok olacağına zerre inancım yok. Forumda dursun haini gitti diye methiyeler düzülüyor ama bi bok olmaz bunlardan.

Yani demek oluyor ki Ndiaye' ye de EPL den yağlı müşteri çıkmasa dımdızlak ortada kalmıştık ha?!. 17 milyon para girişine rağmen dişe dokunur transfer yapamamak nasıl bir acziyettir, nasıl bir bütçe planlamasıdır, nasıl kulüp yönetmektir, akıl alır gibi değil?...

Karabük gibi kadroyu tümden dağıtmanın eşiğinden döndük herhalde!. Dursun hala daha güçlü bir yönetim kadrosuyla Mayısta tekrar aday olmaktan dem vurabiliyor. Yüzsüzlüğün bu kadarına ne diyeceğimi bilemedim...

Klaassen Everton'da kadroya giremiyor yarım sezonluğuna neden düşünülmüyor acaba ?

Mevcut yönetime elleri sıkışık olduğu için net bir eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum ama para sıkıntısını kapatmak için takımın vazgeçilmez oyuncularından birini göndermek hiç hoş karşıladığım bir yöntem olmadı açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt