Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quaresma resmi maçlarda 20 kere yapmıştır ama ceza verilmedi.bakıyorum bjkliler,fenerliler,tsliler ceza biçiyo feghouliye.kadro dısı bırakılmasını istiyolar.para cezası verilir.bi de adam olmalı artık.

Yaptigi hareket son derece yanlis eyvallah da kendi oyuncularinin yaptiklarini gormezden geliyolar ya ona ayar oluyorum.

Yaptigi hareket son derece yanlis eyvallah da kendi oyuncularinin yaptiklarini gormezden geliyolar ya ona ayar oluyorum.
yüzsüzlük işte.bjklisi,fenerlisi ve trabzonlusu feghouli yeteneginde bi oyuncuya sahip olmak isterdi,çünkü bi maçı tek basına kazandıracak yetenege sahip.kıskanclık diyelim.

Ya sergen sen kendine durduk yere feghouli'yi aklama misyonu üstleniyorsun

Adamin kalitesi belli,bos isleri kafana takiyorsun

fft20_mf3118131.Jpeg

160320131357004508485.jpg

fatih_terim_mourinho_1.jpg

fatih_terim_jose_mourinho.jpg

azjPlO.png

marouane-fellaini.jpg

Muslera
Mariano Maicon Serdar L. Shaw
Fellaini Fernando
Feghouli Mata Mkhitaryan
Ibra

Mou-FT dostlugu sagolsun

Ya sergen sen kendine durduk yere feghouli'yi aklama misyonu üstleniyorsun

Adamin kalitesi belli,bos isleri kafana takiyorsun

haklısın valla.şimdi baktım,feghouli oynadıgı 11 lig maçının sadece 6sında 90k oynamış arda...bu 11 maçın 3 ünde de sonradan oyuna girmiş.maçta yeri geldiğinde tek bi hareketle işi bitiren biri.adamı hem yeterince izleyemedik hem izleyince de yanlıs mevkilerde seyrettik.ona ragmen fena değildi.neyse transfere bakalım

Son düzenleme:
Sol bek gelmedi mi hâlâ

Bruma_GALATASARAY_%281%29.JPG

Bu takimda beni Bruma gibi heyecanlandiran oyuncu yok be. Bruma'nin oynadigi ilk mac aklima geldi, rize maciydi galiba turk telekomda, sol kanadi otobana cevirmisti 18 yasindaki Bruma.

Sunday Alimi de aslinda fena degil, belki ileride A takimda sans bulur. Fatih hoca alt yapiya sans verecektir.

bruma acısını mustafa kapı ve bozan uymaz dindirir.mecbur yaz kampını bekleyecegiz.sunday alimi de fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt